Nieuws Horeca

Winkelen en eten in de stijl van Ibiza bij SUP-R

Iedereen die de afgelopen week langs het pand aan de Wijnhaven 9 is gekomen, heeft de opvallende Delfts blauwe gevel ongetwijfeld gezien. De grote letters 'SUP-R' en een verwijzing naar socialemediakanalen voor meer informatie laten nog behoorlijk wat te raden over. Dat schrijft het AD.

AD | Foto: Indebuurt.nl 20 februari 2017

Sup r Delft Ibiza

Tegen Indebuurt.nl vertelt eigenaar Monique Zevenbergen meer over de nieuwe zaak. SUP-R wordt een 'new style warehouse', waar niet alleen kleding te koop is, maar waar ook eten, beauty- en lifestyleproducten verkrijgbaar zijn.

Eten en fashion

,,Ik droom al jaren van een concept waar ik mijn liefde voor eten en fashion kan combineren", vertelt Zevenbergen. ,,Ik ben ook eigenaar van Moodz en laatst hebben we restaurant Sevenhills verkocht. Dat gaf de mogelijkheid om iets nieuws te beginnen: dat wordt SUP-R." Zevenbergen wil in de nieuwe zaak ook lunchgerechten gaan serveren, zoals bijvoorbeeld hartige wafels.

Voor de inrichting van SUP-R laat ze zich inspireren door een kleurrijke wooninrichtingzaak op Ibiza: Sluiz.

Inkopen

De lifestyle en mode-items die in de nieuwe Delftse winkel te koop zullen zijn, gaat Zevenbergen zelf inkopen. ,,Ik haal ze uit heel Europa. Geen bekende merken, gewoon dingen die ik leuk vind."

De nieuwe zaak moet begin april de deuren openen. Tot die tijd wordt er nog druk verbouwd. In het pand blijven de oude details zichtbaar. De rechtermuur blijft bijvoorbeeld helemaal in tact.

Gerelateerde artikelen

Koko Loco verovert Delft met bijzondere gerechtenDelft telt steeds meer honden uitlaatservicesSekswinkel Delft in handen jonge ondenemer