Nieuws Actueel

Ondernemersdroom: 'Lingerie maakt me gelukkig'

Nu steeds meer grote winkelketens hun deuren sluiten, zag Jolanda van Dijnsen kans haar passie voor lingerie in de vorm van een speciaalzaak te lanceren. Eind mei opende ze de deuren van haar winkel Sjie Lingerie in Princenhage, meldt BN/De Stem.

Rosanne Langenberg | Foto: Ramon Mangold 13 juni 2016

Lingerie zaak princenhage breda jolanda van dijnsen

Van Dijnsen is sinds haar puberjaren al veel bezig met bh's. "Ik vind het een boeiend product. Een bh mag mooi zijn, maar moet ook vooral functioneel goed zijn. Van veel vrouwen om me heen hoor ik al jarenlang dat ze moeite hebben met het vinden van een goede bh. Ik zie zelfs dat er vaak een verkeerde maat gedragen wordt, terwijl dat hartstikke slecht is voor de borsten. Met mijn speciaalzaak wil ik vrouwen helpen aan een goede én mooie bh."

StruggleVoor veel vrouwen is het kopen van bh's nog altijd een struggle, meent Van Dijnsen. "Vrouwen zijn vaak onzeker over dat deel van hun lichaam. Onnodig. Iedereen heeft andere borsten en bij niemand zijn beide borsten precies gelijk. Ik hoop vrouwen in mijn winkel op hun gemak te stellen. Niets is mij vreemd."

KriebelenHet ondernemerschap is voor Van Dijnsen niet helemaal nieuw. Haar man heeft al jaren een eigen zaak. Zelf heeft ze een tijdlang niet gewerkt, maar het ondernemerschap begon dit jaar ook bij haar te kriebelen. "Nu onze dochters uit huis zijn, vond ik het hoog tijd nog een keer te gaan doen waar ik echt gelukkig van word. Een eigen winkel was al jaren een droom van me. Dat ik die droom nu in combinatie met mijn interesse voor lingerie kan realiseren, voelt fantastisch."

Ik hoop vrouwen in mijn winkel op hun gemak te stellen, niets is mij vreemd.