Nieuws Actueel

Kantoor ForFarmers tegen de vlakte

Het oude kantoorpand bij de vestiging van veevoerproducent ForFarmers aan de Jollesweg in Almelo wordt afgebroken. De voorbereiding op de sloop, uitgevoerd door Kamphuis Sloopwerken, is in volle gang. Er is begonnen met asbestsanering. De sloop zal drie weken in beslag nemen.

Van onze redactie 11 maart 2016

Slopen pixabay

Het gebouw deed in het verleden dienst als hoofdkantoor van Cebeco Ruwvoeders, een van de voorgangers van de huidige coöperatie ForFarmers. Op de locatie in Almelo is alleen sprake van productie, waardoor een kantoorpand overbodig is. Het stond dan ook al jaren leeg. Inmiddels is het zo vervallen dat ForFarmers heeft besloten het gebouw af te laten breken. Er komt geen nieuw pand voor in de plaats.

Vertrouwen Hoewel een sloop anders doet vermoeden heeft ForFarmers het afgelopen jaar geïnvesteerd in de productiefaciliteit aan de Jollesweg. Het veevoederbedrijf stelt vertrouwen in de toekomst van de agrarische sector te hebben.

Om de vernieuwingen te vieren houdt For Farmers op zaterdag 2 april een feestelijke opening, bedoeld voor relaties en omwonenden. De dag wordt om 10.00 uur geopend door burgemeester Jon Hermans. Een route over het terrein stelt mensen in de gelegenheid om bedrijfsonderdelen te bekijken.