Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content Actueel

Koffie College (7/10): Met econoom Mathijs Bouman: ‘Denk als Max Verstappen!’

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien video-interviews met topspecialisten: De Ondernemer Koffie College. Gast nummer 7 is journalist en econoom Mathijs Bouman. Zijn boodschap: de economie is niet stuk, we kunnen snel weer herpakken. Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Thomas Hendriks & Robbert Daalder 1 mei 2020

‘Denk als Max Verstappen!’ Je vraagt je af waarom een econoom over een formule 1 coureur begint, maar het is een toepasselijk voorbeeld als je denkt aan wat Max Verstappen doet als hij even niet zo hard mag rijden van de raceleiding: meteen naar binnen en nieuwe banden halen. Dat is wat ondernemers volgens econoom Bouman nu ook zouden moeten doen: deze passieve tijd nuttig en gericht gebruiken om straks heel hard te kunnen gaan. Want, ook al voelt het misschien niet zo: de economie is niet stuk, we kunnen snel weer herpakken.

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met Vodafone Business deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit tien videogesprekken met inspirerende topspecialisten en/of ondernemers, elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur bij De Ondernemer, gepresenteerd door Thomas Hendriks. Eerder:

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

tracking pixel
tracking pixel