Nieuws Actueel

Meer effect uit sponsorschap

2016 wordt een goed jaar, tenminste voor het Driekleur Challenger Zeeland tennistoernooi. Organisator Sander van Buren kon tijdens de nieuwjaarsborrel namelijk onthullen dat hoofdsponsor Driekleur verzekeringen de intentie heeft er nog eens twee jaar aan 'vast te plakken'. Bovendien krijgt het sport- en b2b-evenement nog meer gestalte door het partnerschap met De Ondernemer. Op twee toernooidagen kan het Zeeuws bedrijfsleven volop netwerken in het nieuwe Ondernemerscafé.

De Ondernemer 17 februari 2016

Netwerk header 1

Oké, het mocht dan wel nieuwjaarsborrel heten, maar niemand haalde het in zijn of haar bol om eind januari nog nieuwjaarswensen uit te wisselen. Nee, het draaide die avond in Brasserie Lumen vooral om de sponsoren. En die zijn vreselijk trouw, aldus Van Buren. De zevende editie heeft zo’n 150 sponsorpartners, de meesten doen al jaren letterlijk een duit in het zakje. Zelden zijn er afhakers, vertelde Van Buren trots. Ivo van der Velde, directeur Regionale Sales Zuid van de Persgroep, hield een betoog over het sponsorschap. Want zo maar geld doneren en achteroverleunen, is zonde, vertelde hij. Door binnen je organisatie bewust met sponsoring bezig te zijn en er goed over na te denken, kun je veel meer effect uit sponsoring halen.

Hét topsportevenement van ZeelandDriekleur Challenger Zeeland is van 25 juni tot en met 3 juli. Het is hét topsportevenement van Zeeland, met een prijzenpot van ruim 40.000 dollar en ruim 125 spelers uit 45 landen. Maar daarnaast is het ook een groot netwerkevent. Van Buren: “Vorig jaar hadden we ruim drieduizend zakelijke bezoekers. Met De Ondernemer als partner zouden dat er zo maar eens 4.500 kunnen worden.”