Nieuws Actueel

Microsoft Nederland stelt Anke den Ouden aan als nieuwe Algemeen Directeur

Microsoft stelt Anke den Ouden (57) aan als nieuwe Algemeen Directeur Microsoft Nederland. Den Ouden is sinds 1997 werkzaam bij Microsoft in diverse leiderschapsposities en start per 22 november als Algemeen Directeur van de Nederlandse divisie.

Van onze redactie 20 november 2021

Anke den Ouden microsoft

Anke den Ouden is haar carrière gestart bij Microsoft Duitsland in verschillende rollen op het gebied van marketing, sales en business management. Vervolgens heeft ze leiderschapsfuncties bekleed binnen de zakelijke- en consumentenmarkt bij Microsoft Rusland en Polen en op het hoofdkantoor van Central & Eastern Europe. Den Oudens diepgaande kennis van de Microsoft-organisatie, de cultuur, klanten en partners, geeft haar een sterke positie om de organisatie verder in te richten naar wat klanten en partners nodig hebben in hun digitale transformatie.

Lees ook: 'We moeten oog hebben voor menselijke kant van online werken'

Anke den Ouden in haar eigen woorden: “Als Nederlandse heb ik vele jaren in het buitenland gewerkt, maar is het altijd mijn grote droom geweest om leiding te geven aan Microsoft Nederland. Er ligt een mooie uitdaging om de organisatie te optimaliseren om ons nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten en partners. Ik kijk er naar uit om het grote potentieel van Microsoft in Nederland verder te ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan het succes van onze klanten, partners en de Nederlandse samenleving.”

Anke neemt de rol over van Bas Telgenkamp, die heeft besloten terug te treden als Algemeen Directeur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws