Nieuws Actueel

Nieuw Nian Hao in Goes krijgt 650 zitplaatsen

Het nieuwe chinees-indische restauarant Nian Hao dat op bedrijventerrein Goese Poort in Goes zal verrijzen, telt straks liefst 650 zitplaatsen. Dat staat in de ruimtelijke onderbouwing van het plan, zo schrijft de PZC.

Van onze redactie 17 januari 2017

Aziatisch eten

Restaurant Nian Hao wil de huidige vestiging aan de Wijngaardstraat verplaatsen naar de zichtlocatie nabij de rotonde Tiendenplein. De nieuwe eetgelegenheid wordt een blikvanger, blijkt uit de impressies.

Te weinig ruimte

Het bestaande Nian Hao aan de Wijngaardstraat heeft 200 zitplaatsen en beschikt daarmee over te weinig ruimte 'om te kunnen voldoen aan de eisen die de hedendaags consument stelt aan de branche', staat in de onderbouwing te lezen. Op de bestaande locatie kan niet goed worden uitgebreid. Bovendien voldoen de parkeerfaciliteiten (aantal plaatsen, parkeerregime, ruimte voor touringcars) niet aan de locatie-eisen van het voorgestelde nieuwe restaurantconcept.

Vijf afdelingen

Het nieuwe restaurant zal vijf afdelingen krijgen, die zich elk richten op een bepaalde oosterse keuken: Chinees/Indisch (buffet-restaurant), Thais, oorspronkelijk Chinees diner restaurant (à la carte), Japans en Kantonees. Het restaurant krijgt een afhaalbuffet en gaat lunchmogelijkheden aanbieden.