Actueel

Nieuw restaurant in pand sterrenzaak Sense in Den Bosch

beeld deondernemer
Leestijd 1 minuut
Lees verder onder de advertentie

Volgens Dirk Hover is het de bedoeling dat er tijdens carnaval al ‘iets’ in het pand gebeurt. „Daarna gaan we dicht wordt de zaak twee weken lang verbouwd en willen we in maart echt van start gaan. Het aantal couverts wordt uitgebreid naar 40’’, zegt Hover.

Frans en Aziatisch

Sous-chef Lucas Schrover, werkzaam in het Vughtse restaurant ‘t Misverstant, gaat in het nieuwe restaurant aan de slag als chefkok. Op de kaart komen kleine gerechten die 10 euro per stuk kosten. Hover: „De gasten kunnen bij ons terecht voor gerechten uit de Franse en Aziatische keuken. Het is vooral een kwestie van verrassen, want op de kaart staan slechts een paar gerechten.” Daarop staan gerechten als fruits de mer en steak tartare.

Lees verder onder de advertentie

Hover blijft eigenaar van Wijnbar Bij Dirk, dat in dezelfde straat is gevestigd.

Gerelateerde artikelen:

Overzicht: Volledige lijst Michelinsterren 2017

Lees verder onder de advertentie