Nieuws Actueel

nlgroeit ontwikkelt en helpt ondernemers bij groeiproces

Hoe groei je als dienstverlener internationaal? Paul Jansman, van nlgroeit, en groei-ondernemer Mieszko Czyzyk van GoalGorilla, een digitaal bureau dat website en webapplicaties ontwerpt, ontwikkelt en vermarkt, hebben daar een duidelijke filosofie over.

Eddy van der Ley 19 april 2017

N Lgroeit 12

Met de voorloper van social business community software ‘Open Social’ heeft GoalGorilla in 2015 de Dutch Interactive Award gewonnen en kort daarop de doorontwikkeling van haar product gefinancierd met aandelenverkoop aan de crowd. Mieszko zag zijn bedrijf de afgelopen jaren groeien naar 25 medewerkers. Gevestigd in Enschede en Amsterdam is GoalGorilla nu internationaal actief. Hoe doe je dat als dienstverlener? Jansman en Czyzyk zijn beschikbaar voor een kennissessie, zoals ze die ook op het Business Festival hebben gegeven.

Lees ook: Business Festival: een dag vol succesverhalen

nlgroeit is een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. nlgroeit ontwikkelt en support initiatieven waarbij ondernemers elkaar kunnen helpen in hun groeiproces (peer-to-peercoaching). Het programma brengt ondernemers in contact met andere ondernemers, mentoren, coaches en opleiders, die hen kunnen helpen om hun volgende groeistap te zetten. Meer weten? Neem contact op met nlgroeit.