Nieuws Actueel

Nultien wil scoren met Van Waardenberg-shirt

Een T-shirt met acteur Martin van Waardenberg moet de nieuwe verkoophit worden van Nultien Kleding. De oer-Rotterdammer maakt deel uit van een nieuwe lijn in de stijl van het populaire videospel Grand Theft Auto (GTA).

Marjolein Groenendijk-Hendriks | Foto: RV 26 oktober 2016

Nultien Martin van Waardenberg

Van Waardenberg staat afgebeeld met een grote bulldog en een honkbalknuppel in de hand. Achter hem doemt de Markthal op.

Presentatie

Eind november wordt het ontwerp gepresenteerd. Van Waardenberg zal daar zelf bij aanwezig zijn. De acteur was gisteren te druk voor een reactie, maar volgens eigenaar Guy de Hoog van Nultien vindt Van Waardenberg het ontwerp 'heel leuk'.

Boegbeeld

Waarom de keuze op hem is gevallen? De Hoog: ,,Van Waardenberg is een boegbeeld van Rotterdam. En zijn karakter past precies in dit plaatje.''

Verkoophit

Met de lancering vlak voor de feestdagen hoopt Nultien op een verkoophit. De eerste reacties via Facebook waren positief.

Een 'Martin'

Wie een 'Martin' wil, moet 35 euro neerleggen voor een T-shirt. Een trui kost 45 euro. Een mok, tas of gesigneerde poster behoort ook tot de mogelijkheden.

GTA-stijl

De print is de eerste in een nieuwe lijn, in GTA-stijl. Hiervoor werkt Nultien samen Leonardo Martinez Pansier, bekend van de Feyenoordfilm The other side of the heart is white.

Iedereen kent het

,,Iedereen tot en met 35 jaar is opgegroeid met GTA. Als jongen ken je dat gewoon, het hoort bij je opvoeding. Ik heb het zelf ook gespeeld op de Playstation'', zegt De Hoog. ,,Iedereen is enthousiast.''

Gerelateerde artikelen

Tweede winkel Rotterdams kledingmerk loopt als een trein

Kleurrijke tassen uit ons Rotterdam

Reis door Europa eindigt met eigen kledingzaak