Nieuws Actueel

Openingstijden supermarkten tijdens Koningsdag 2023

Wanneer zijn de supermarkten open op Koningsdag 2023? Hieronder vind je het overzicht van de openingstijden, met ook linkjes naar relevante websites.

Van onze redactie 23 april 2023

Winkelwagen supermarkt

Nu je er toch bent...

... vind je het interessant en leuk om meer te lezen over supermarkten, andere winkels en andere bedrijven? Over ondernemers? Meld je dan nu eenvoudig en gratis aan voor onze lunch-nieuwsbrief via deze link.

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Koningsdag 2023

Albert Heijn voert op Koningsdag geen rigoreuze wijzigingen door. Alle AH-supers zijn gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden, en die zijn bovenal van 08.00 tot 22.00 uur. Er is een enkele uitzondering: kijk voor de actuele openingstijden per winkel op ah.nl/winkels.

Openingstijden Jumbo tijdens Koningsdag 2023

Alle supers van Jumbo zijn op 27 april, Koningsdag, geopend. Openingstijden zijn dan vooral van 10.00 tot 18.00 uur. Op Jumbo.com staan alle actuele openingstijden vermeld.

Openingstijden PLUS tijdens Koningsdag 2023

Alle winkels van PLUS open de deuren op 27 april, maar er zijn geen eenduidige openingstijden. Zie vooral ook plus.nl/supermarkten, want PLUS is een coöperatie van zelfstandige supermartkondernemers en dus daardoor kunnen de openingstijden per filiaal verschillen.

Openingstijden Aldi tijdens Koningsdag 2023

De Duitse supermarktketen Aldi heeft zo'n 500 filialen op Nederlandse bodem. Aldi's zijn 27 april geopend. Zie ook deze link.

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Koningsdag 2023

Op Koningsdag verschillen de openingstijden per filiaal: bij de 123 vestigingen van Dirk van den Broek en bij de 99 DekaMarkten. Hun supers zijn op eerste paasdag gesloten, voor het complete overzicht van donderdag 27 april verwijst de supermarktketen bezoekers naar de websites dirk.nl/winkels en dekamarkt.nl/winkels.

Openingstijden Lidl tijdens Koningsdag 2023

De Lidl-winkels openen Koningsdag de deuren, behalve in Amsterdam. Voor verdere uitzonderingen, kijk op het overzicht op lidl.nl.

Openingstijden SPAR tijdens Koningsdag 2023

Bij de ruim 240 zelfstandige Spar-winkels mogen de ondernemers/franchisers zelf hun openingstijden bepalen, en die wisselen zodoende door het gehele land. Bij Spar-supers lopen de openingstijden daarom nogal uiteen. Ook voor de Spar City en/of Express adviseren we je via Spar.nl de openingstijden in jouw buurt te checken

Openingstijden Coop tijdens Koningsdag 2023

De ruim driehonderd Coop-winkels in Nederland zijn op donderdag 27 april geopend. Ook daarom: overzicht vind je via deze link: coop.nl/supermarkt.

Openingstijden Nettorama tijdens Koningsdag 2023

Supermarkten van Nettorama zijn op de verjaardag van koning Willem-Alexander, 27 april, geopend volgens de reguliere openingstijden.

De koning viert Koningsdag, met de gehele complete koninklijke familie, in Rotterdam. Hun bezoek heeft effect op de openingstijden van winkels langs onder meer de route. Check hiervoor de website van de gemeente Rotterdam. Foto: ANP.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws