Nieuws Actueel

Overzicht: alles over Amerikaanse verkiezingen voor ondernemers

Rake ondernemersstatements van Hillary Clinton en hoe Donald Trump zijn rijkdom vergaarde. Alles wat je als ondernemer moet weten over de Amerikaanse verkiezingen op 8 november 2016.

De Ondernemer 7 november 2016

Donald trump verkiezingen ondernemers overzicht alles over verkiezingen amerika hillary clinton 1065

De 5 economische drogredeneringen van Donald Trump

De republikeinse presidentskandidaat Donald Trump verkondigt economische nonsens, zeggen 370 Amerikaanse economen. 5 drogredeneringen van Trump op een rij.

Overzicht: hoe Donald Trump rijk werd

Donald Trump is één van de grootste vastgoedhandelaren in Amerika, bezit golfterreinen en een eigen parfum. En de presidentskandidaat is de baas van de Miss USA en Miss Universe. Lees hier hoe hij hij zijn miljarden bij elkaar heeft gesprokkeld.

Stemmen op Trump uit protest tegen invloed bedrijfsleven

Correspondent Karlijn van Houwelingen reist door Muncie, Indiana. Ook wel Middletown genoemd - de stad geldt als nationale thermometer. Wat leeft in Middletown, leeft tijdens de verkiezingen. Hier wordt altijd de uiteindelijke winnaar gekozen. In het AD: Bruce Reynolds (66) over banenverlies.

8 statements van Hillary Clinton voor ondernemers

Presidentskandidaat Hillary Clinton speecht wat af! En wat blijkt: ze heeft het niet alleen goed voor met Amerikanen in het algemeen, maar ook met de ondernemers. Acht statements van Hillary Clinton voor ondernemers.

Hoe een foute opmerking Donald Trump miljoenen kostte

Presidentskandidaat en zakenman Donald Trump verdiende miljoenen als eigenaar van Miss Universe, Miss USA en Miss Teen USA. “Ik zwom in een zee met mooie vrouwen”, vertelde hij in een interview met David Letterman. Maar die zee viel vorig jaar droog toen hij door een foute opmerking de missverkiezingen moest verkopen.

7 statements van Donald Trump voor ondernemers

Je kan hem haten of liefhebben, maar één ding is zeker: elke ondernemer kan iets leren van het succes van zakenman en presidentskandidaat Donald Trump. Daarom zeven statements van Trump voor ondernemers.

Top 10: dit zijn de sponsors van de campagne van Hillary Clinton

Wat hebben Steven Spielberg, Slim Fast en een reeks hedgefonds-investeerders met elkaar gemeen? Ze investeerden miljoenen in de campagne van Hillary Clinton. 'Hillary For America' haalde in totaal 497.808.791 dollar op. Een lijst met de voornaamste bedrijven die doneerden aan de democratische presidentskandaat die het opneemt tegen Donald Trump.