Nieuws Actueel

Plek voor horeacondernemers in nieuwe Twentsche Foodhal

Enschede krijgt volgend najaar een foodhal in de Performance Factory. In de Twentsche Foodhal is straks plek voor een tiental horecaondernemers.

Van onze redactie 9 september 2016

Twentsche Foodhal 1

Het bedrijf Twente Events van Jarno Bruggeman en Erik Wooldrik is de initiatiefnemer.

Opmars

Foodhallen zijn de laatste jaren wereldwijd aan een opmars bezig en trekken veel publiek. In een foodhal zijn verschillende horecaondernemers samengebracht, waar gasten kunnen kiezen wat ze lekker lijkt. Een concept dat niet voor niets zo populair is op dit moment.

Belevenis

Jarno Bruggeman legt uit: “Mensen willen dat uit eten gaan weer een belevenis wordt. Het hoeft niet altijd chique en exclusief. Maar wel laagdrempelig, verrassend en voor elke portemonnee wat te kiezen. Tel daar bij op dat er steeds meer aandacht is voor het verhaal achter het eten. Mensen stellen zich de vraag waar hun voedsel vandaan komt en zijn op zoek naar lokale, duurzame of authentieke ingrediënten. Al die trends komen samen in een foodhal. In 2014 opende in Amsterdam de eerste van het land en daarna volgden Rotterdam en Den Haag. Onze Twentsche Foodhal is de tweede buiten de Randstad.”