Nieuws Actueel

Van presentatrice naar ondernemer: Nicolette van Dam lanceert kledinglijn

Het heeft even geduurd, maar Nicolette van Dam (34) mag het eindelijk bekendmaken. De blondine heeft vandaag haar eigen kledinglijn voor meisjes gelanceerd, schrijft het AD. ,,Vind het altijd heerlijk om Lola en Kiki prachtig én stoer te kleden. Alles komt nu samen", schrijft ze op Instagram.

Maxime Segers | Foto: Ad.nl 3 september 2018

Nicolette van Dam kledinglijn Shoeby

Van Dam is door het dolle heen, nu ze na maanden zwoegen eindelijk het heuglijke nieuws mag verspreiden. Het is haar volgers op sociale media hoogstwaarschijnlijk ook opgevallen: Van Dam geniet ervan om haar dochters Lola en Kiki leuk aan te kleden. Daarom besloot ze om zelf een kledinglijn te beginnen, in samenwerking met de winkel Shoeby.

Trots

,,Mijn collectie is vanaf NU online en in de @shoebyfashion winkels verkrijgbaar. Stiekem best trots!", laat ze weten bij een filmpje op Instagram. In de video is onder meer te zien hoe de presentatrice bezig is met het ontwerpen van T-shirts, jurken en broeken.

Lees ook: Krokettenverkoper Febo lanceert nieuwe kledinglijn met Donnie en Dikke Dennis

Van Dam laat weten het belangrijk te vinden dat de collectie niet te kinderlijk zou worden: “Dit heeft goed uitgepakt, want ik zou sommige items zelf ook wel willen hebben. Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong”, aldus van Dam.

De 34-jarige presentatrice is niet de eerste BN'ers die voor Shoeby aan de gang gaat. Ook Fred van Leer ontwierp een dameslijn.