Nieuws Retail

Openingstijden Kerst 2022: wanneer zijn de supermarkten open?

De Kerstdagen 2022: wanneer zijn de supermarkten open op eerste en tweede kerstdag, dus 25 en 26 december?

Van onze redactie 21 december 2022

Openingstijden supermarkt kerst 2022 albert heijn lidl aldi coop jumbo plus dirk van den broek dekamarkt

Wil je alles weten over de winkelstraat?

Geïnteresseerd in het laatste nieuws over de winkelstraat? Over ondernemers, het bedrijfsleven? Meld je dan nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief, De Ondernemer Vandaag. Die ploft op doordeweekse dagen dan rond lunchtijd op je digitale deurmat. Gebruik deze link om je aan te melden.

Lees ook: Wie heeft de beste kerstcommercial?

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens kerst

De grootste supermarktketen van Nederland is ook in 2022 tijdens Kerst met veel supermarkten geopend. Op eerste kerstdag zullen veel filialen gesloten zijn van de Albert Heijn. Op Kerstavond en tweede kerstdag kunnen er aangepaste openingstijden zijn van het AH-filiaal bij jou in de buurt. Hier vind je de actuele openingstijden per winkel: ah.nl/winkels.

Dit is de meest gelezen blog van dit jaar op onze website: consumentenpsycholoog Patrick Wessels over Albert Heijn - 'Pijnlijk hoe AH zich in bochten wringt om maar goedkoop te lijken'

Openingstijden Jumbo Kerst 2022

Verschillende vestigingen van de Jumbo supermarkten hanteren aangepaste openingstijden tijdens Kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag 2022. Verschillende filialen zijn maar een beperkte tijd open op tweede kerstdag bijvoorbeeld. Hier vind je een compleet overzicht van de openingstijden van de Jumbo tijdens Kerst 2022.

Lees ook: Openingstijden IKEA feestdagen 2022: wanneer open tijdens oud & nieuw?

PLUS openingstijden Kerst 2022

De supermarktketen PLUS is met ruim 550 vestigingen één van de grotere winkelketens van Nederland. De filialen van PLUS hanteren aangepaste openingstijden tijdens Kerst 2022. Hier vind je een overzicht van de openingstijden tijdens Kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag.

Openingstijden Kerst Aldi

Ook bij de Aldi zijn aangepaste openingstijden tijdens de Kerstdagen van 2022, die wisselen per filiaal. Hier vind je de openingstijden van de Aldi vestiging bij jouw lokale winkel.

Lees ook: Hoogleraar Cor Molenaar: ‘Je moet als winkelier meer willen zijn dan een doorgeefluik van producten'

Openingstijden Dekamarkt Kerst

De bijna honderd vestigingen van de Dekamarkt zitten voornamelijk in Noord-Holland, Zuid-Holland,, Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. De meeste filialen hanteren andere openingstijden dan normaal tijdens Kerst 2022. Acutele openingstijden van de vestiging in jouw gemeente vind je op dekamarkt.nl.

Dirk van den Broek openingstijden Kerst 2022

De meer dan honderd filialen van Dirk van den Broek zitten voornamelijk in de randstad. De vestigingen zijn op andere uren open dan normaal. Het verschilt per winkel wanneer ze geopend zijn tijdens Kerst 2022. Hier vind je de openingstijden van jouw lokale winkel.

Openingstijden Lidl tijdens kerst

De supermarktketen Lidl is in de meeste gevallen geopend voor je kerstaankopen op het laatste moment. De ruim 420 winkels van de keten hanteren niet allemaal dezelfde openingstijden tijdens Kerst 2022.

Hier vind je het complete overzicht van de verschillende openingstijden tijdens Kerst 2022.

Openingstijden Coop tijdens kerst

De meeste openingstijden van Coop zijn geopend tijdens Kerst 2022. Veel vestigingen zijn geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Hier kun je nakijken of deze ook kloppen voor jouw lokale vestiging.

Lees ook: Openingstijden IKEA feestdagen 2022: wanneer open tijdens oud & nieuw?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws