Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022

Wanneer zijn de supermarkten open op Koningsdag 2022? Tijdens de eerste 'normale' Koningsdag na jaren van coronabeperkingen openen de meeste grootgrutters hun deuren. Wel zijn er vaak aanpassingen in de tijdstippen waarop je boodschappen kunt doen. Hieronder vind je het overzicht van de openingstijden van supermarkten.

Van onze redactie 25 april 2022

Vestiging jumbo supermarkt

Vestiging van de Jumbo op archiefbeeld. Verderop in dit artikel lees je de openingstijden van de Jumbo tijdens Koningsdag 2022.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022 Albert Heijn, XL en AH to go

De Albert Heijn is met 895 winkels de grootste supermarktketen van Nederland. De meeste AH-vestigingen hanteren normale openingstijden, sommige Appie-winkels hebben aangepaste openingstijden en een aantal vestigingen zijn gesloten. Hier vind je het overzicht van de openingstijden van de Albert Heijn tijdens Koningsdag 2022.

Vestiging Albert Heijn op archiefbeeld.

Overzicht openingstijden Jumbo supermarkten Koningsdag 2022

Supermarktketen Jumbo telt zo'n 700 winkels. Op 27 april 2022, Koningsdag, zijn bijna alle vestigingen 'gewoon' geopend. Via deze link vind je de actuele openingstijden van Jumbo-vestigingen.

Recent geopende supermarkt van Jumbo.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022 PLUS

In totaal heeft supermarktketen PLUS 270 filialen. Tijdens Koningsdag 2022 zijn ze bijna allemaal geopend, maar hebben regelmatig aangepaste openingstijden. Kijk voor de openingstijden per winkel op de website van PLUS.

plus supermarkt supermarkt 2022 openingstijden koningsdag

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022 Aldi

De meeste vestigingen van de ALDI-supermarkten zijn geopend tijdens Koningsdag 2022. Kijk hier welke van de ruwweg 500 ALDI-vestigingen de deuren openen op 27 april.

aldi openingstijden koningsdag 2022

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022 Lidl

De openingstijden tijdens Koningsdag 2022 van de 441 winkels van de Lidl verschillen per vestiging. Hier vind je een handig overzicht van de tijdstippen waarop de deuren geopend zijn op 27 april.

Vestiging van de Lidl in Nederland.

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Ook van supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt zijn nagenoeg alle vestigingen geopend tijdens Koningsdag 2022. Hier vind je een overzicht van de openingstijden van Dirk van den Broek-vestigingen en hier van de Dekamarkt-vestigingen.

dirk van den broek openingstijden 2022 koningsdag

Overzicht openingstijden supermarkten Koningsdag 2022 SPAR

SPAR telt 441 vestigingen in Nederland. Doordat het concern werkt met vele zelfstandige ondernemers verschillen de openingstijden per vestiging op Koningsdag 2022 in de Spar. Hier vind je het overzicht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws