Nieuws Retail

Openingstijden supermarkten Pinksteren 2020

Via DEZE LINK vind je de openingstijden Pinksteren 2022.

Zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020: Pinksteren! In dit overzicht de openingstijden op beide dagen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Aldi, Dirk van den Broek, DekaMarkt, Lidl, Spar en Nettorama.

Van onze redactie 28 mei 2020

Boodschappen kassa winkel supermarkt

Lees ook: Volg #nlstartop, over de nieuwe stappen van ondernemers

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 Albert Heijn, XL en AH to go

Albert Heijn telt 985 winkels (inclusief 85 AH to go's, en 36 AH XL's) en is daarmee de grootste supermarktketen van het land. De meesten daarvan zijn op beide Pinksterdagen geopend, via deze link zie je de openingstijden van de Albert Heijn.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 Jumbo

Supermarktketen Jumbo telt 677 winkels, waarvan ruim 500 met afhaalpunt. Op zondag en maandag zijn nagenoeg alle winkels gewoon open: via deze link zijn de actuele openingstijden van Jumbo eenvoudig te vinden.

Lees ook: Retailexperts: 'Samenwerking Hema-Jumbo zou nu mooie kansen kunnen bieden'

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 PLUS

In totaal heeft supermarktketen PLUS 270 filialen. Ze zijn nagenoeg allemaal geopend op 31 mei en 1 juni, maar hebben wisselende openingstijden. Kijk voor de openingstijden per winkel op de website van PLUS.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 Aldi

Het gros van de 500 Aldi-filialen is eveneens geopend tijdens Pinksteren 2020, maar hanteren wisselende openingstijden. Via deze link zijn eenvoudig de openingstijden van de Aldi per winkel te bekijken.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 Dirk van den Broek en DekaMarkt

Nagenoeg alle van de 124 Dirk van den Broek-vestigingen zijn geopend tijdens Pinksteren, ook alle 81 vestigingen van DekaMarkt. Voor de precieze openingstijden van Dirk van den Broek en DekaMarkt kun je deze websites raadplegen.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 Lidl

Ons land telt 428 Lidl-filialen en is het per locatie verschillend of deze aangepaste openingstijden heeft met Pinksteren bekijk het per filiaal via dit overzicht openingstijden.

Lees ook: Nico Dijkshoorn: 'Waarom vakkenvullers alle waardering verdienen'

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 SPAR

SPAR telt 370 winkels in Nederland. Welke openingstijden de zelfstandige ondernemers binnen dit concern hanteren, verschilt per winkel. De ondernemers bepalen namelijk zelf hun openingstijden, ook op nationale feestdagen als de Pinksteren. Kijk op spar.nl voor de openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt.

Overzicht openingstijden supermarkten Pinksteren 2020 Nettorama

Nettorama hanteert voor haar winkels verschillende openingstijden tijdens de beide Pinksterdagen, zowel de openingsuren als het moment van sluiten van de deuren, wisselen per filiaal. Via deze link is dat eenvoudig te vinden.

Lees ook: Nico Dijkshoorn: 'Waarom vakkenvullers alle waardering verdienen'

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.