Nieuws Retail

Overzicht openingstijden Hemelvaart 2023: hoelaat zijn de supermarkten open?

Welke supermarkten zijn open op donderdag 18 mei 2023, ofwel Hemelvaartsdag? in dit handige overzicht zie je welke vestigingen de deuren openen, gesloten houden of andere openingstijden hanteren mét linkjes en al.

Van onze redactie 16 mei 2023

Supermarkt winkelwagen openingstijden

Is Hemelvaartsdag een verplicht vrije dag?

De meeste werknemers in loondienst zijn vrij op Hemelvaartsdag. Om zeker te weten of de medewerkers van je bedrijf vrij zijn, kun je dit controleren in de cao.

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go Hemelvaartsdag 2023

De Albert Heijn-vestigingen hanteren veelal de normale openingstijden op Hemelvaartsdag 2023. Hier kun je kijken of ook de vestiging in jouw woonplaats de normale openstelling heeft.

Openingstijden Jumbo Hemelvaartsdag

De meeste vestigingen van de Jumbo zijn geopend op 18 mei, of wel Hemelvaartsdag 2023. Maar, er zijn wel verschillende vestigingen met aangepaste openingstijden en ook vestigingen die de deuren gesloten houden. Hier kun je de openingstijden Jumbo van jouw vestiging zien op Hemelvaartsdag 2023.

Openingstijden PLUS tijdens Hemelvaartsdag 2023

Verschillende Plus-vestigingen hanteren aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag 2023. Hier vind je de openingstijden van de vestiging bij jou in de buurt.

Hemelvaartsdag 2023: Openingstijden Aldi

De ruim 500 filialen van Aldi gebruiken vaak aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag 2023. Het kan zijn dat de winkels eerder dichtgaan, of juist later opengaan. In deze winkelzoeker zie je wanneer je kunt winkelen bij de Aldi bij jou in de buurt.

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Hemelvaartsdag 2023

De vestigingen van Dirk van den Broek en DekaMarkt zijn meestal geopend tijdens Hemelvaartsdag. Wel kan het zijn dat de openingstijden verschillen van normaal op 18 mei 2023. Vaak zal dit open zijn van 10.00 tot 17.00 uur of van 12.00 tot 18.00 uur. Hier vind je de openingstijden van de vestigingen van Dirk van den Broek en hier van de DekaMarkt.

Lees ook: DekaMarkt stopt thuisbezorging

Hemelvaartsdag 2023: Openingstijden Lidl

De supermarkten van Lidl zijn tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 18 mei open. Voor het complete overzicht per plaats kun je kijken op lidl.nl.

Openingstijden SPAR tijdens Hemelvaartsdag 2023

De 441 Spar-vestigingen in Nederland zijn bijna allemaal open op 18 mei. Maar, omdat de supermarktondernemers zelf mogen bepalen of ze open zijn en hoe lang ze open zijn, verschillen de openingstijden per supermarkt. In deze winkelzoeker vind je aan de hand van jouw woonplaats of postcode de openingstijden van je lokale Spar-supermarkt.

Openingstijden Coop Hemelvaartsdag 2023

De coöperatieve supermarkt Coop laat de ondernemers zelf bepalen wanneer zij open zijn tijdens Hemelvaartsdag 2023. Dat betekent dat veel filialen open zijn, maar aangepaste winkeltijden hanteren op 18 mei. Hier vind je de openingstijden van jouw lokale vestiging.

Openingstijden Nettorama tijdens Hemelvaartsdag 2023

De 32 vestigingen van de Nettorama hanteren vaak aangepasten openingstijden op Hemelvaartsdag. In deze winkelzoeker vind je de openstelling bij jouw lokale Nettorama. Let wel: de openingstijden tijdens feestdagen worden niet bijgewerkt in het openingstijden lijstje en vind je eronder in een apart overizcht.

Hemelvaartsdag 2023: Openingstijden Hoogvliet

De Hoogvliet-supermarkten zijn bijna allemaal geopend, maar hanteren vak wel aangepaste openingstijden. In dit overzicht zie je wanneer jouw Hoogvliet open is op 18 mei 2023.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws