Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten Hemelvaartsdag 2021

Welke supermarkten zijn geopend op Hemelvaartsdag - donderdag 13 mei 2021 - en dan vooral: hoelaat? In dit overzicht de openingstijden van supermarkten op een rijtje, met linkjes en al. Enne... denk je aan de coronaregels?

Van onze redactie 10 mei 2021

Winkelwagen supermarkt

Mis vanaf nu geen ondernemersnieuws meer, schrijf je in voor onze dagelijkse update. In 2 minuten tijd ben jij weer op de hoogte.

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Hemelvaartsdag

Albert Heijn, ook wel Appie of de AH, voert op Hemelvaartsdag geen rigoreuze wijzigingen door; het lijkt een reguliere donderdag. De meeste AH-supers openen om 08.00 uur en sluiten of om 19.00 of om 21.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden per winkel op ah.nl/winkels.

Openingstijden Jumbo tijdens Hemelvaartsdag

Alle supers van Jumbo zijn op Hemelvaartsdag geopend, een aantal filialen ook al om 07.00 uur. De sluitingstijden wisselen van 18.00 tot 21.00 uur. Op Jumbo.com staan alle actuele openingstijden vermeld.

Overzicht openingstijden supermarkten Oudjaarsdag Nieuwjaarsdag 2019 2020 jaarwisseling jumbo

Openingstijden PLUS tijdens Hemelvaartsdag

Alle winkels van PLUS zijn op Hemelvaartsdag open. Voor de openingstijden, want die wisselen per filiaal, verwijst PLUS door naar plus.nl/supermarkten. PLUS is een coöperatie van zelfstandige supermarktondernemers, daardoor kunnen de openingstijden per filiaal verschillen.

Supermarkt plus openingstijden vakkenvullen

Openingstijden Aldi tijdens Hemelvaartsdag

De Duitse supermarktketen Aldi heeft zo'n 500 filialen op Nederlandse bodem. Omdat de openingstijden van de filialen per plaats verschillen, raden we je aan om op de site van Aldi te kijken voor de openingstijden.

Openingstijden Lidl tijdens Hemelvaartsdag

De openingstijden van alle Lidl-winkels op donderdag 13 mei zijn te vinden op lidl.nl.

Lees ook: Teruglezen: 'Eerste dag versoepelingen prima verlopen'

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Hemelvaartsdag

Ook alle filialen van Dirk van den Broek en DekaMarkt zijn ook op Hemelvaartsdag vanaf 7.00 uur open. Voor de sluitingsdagen, die wisselen per supermarkt, verwijst het concern bezoekers naar de websites dirk.nl/winkels en dekamarkt.nl/winkels.

Overzicht openingstijden supermarkten carnaval 2020 spar

Openingstijden SPAR tijdens Hemelvaartsdag

Verdeeld over 44 landen heeft SPAR zo'n 12.500 filialen. In Nederland zijn er ruim 240 zelfstandige SPAR-winkels, Ook de Attent-formule is onderdeel van SPAR. De ondernemers achter de SPAR-filialen mogen zelf hun openingstijden bepalen, rekening houdend met de coronarichtlijnen van de betreffende gemeente. Surf voor de openingstijden van een SPAR in jouw buurt op Hemelvaartsdag daarom naar SPAR.nl.

Mis vanaf nu geen ondernemersnieuws meer, schrijf je in voor onze dagelijkse update. In 2 minuten tijd ben jij weer op de hoogte.

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws