Nieuws Retail

Overzicht openingstijden supermarkten tijdens Pasen 2021

Bekijk hier het meest actuele overzicht, openingstijden supermarkten tijdens Pasen 2022. Welke supermarkten zijn geopend op Goede Vrijdag 2 april, Eerste Paasdag zondag 4 april en Tweede Paasdag maandag 5 april? In dit overzicht van de openingstijden van supermarkten hebben we ze op een rijtje gezet, zodat je precies weet wanneer je die ene boodschap nog even kunt halen.

HIER VIND JE DE OPENINGSTIJDEN VAN 2023: klik op 'deze link'.

Van onze redactie 30 maart 2021

Laatste update: 16 april 2022 20:35

Openingstijden supermarkten pasen 2021

Bekijk hieronder de openingstijden van de supermarkt in jouw buurt tijdens Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag 2021. Foto: Shutterstock

Lees ook: Overzicht openingstijden supermarkten tijdens Pasen 2022

Openingstijden per supermarkt

Openingstijden Albert Heijn, XL en AH to go tijdens Pasen

Albert Heijn, ook wel Appie of de AH, voert met Pasen geen rigoreuze wijzigingen door. Sowieso zijn alle filialen weer langer open met het verschuiven van de avondklok vanaf woensdag 31 maart.

De meeste AH-supers houden zich op Goede Vrijdag (2 april) en Eerste Paasdag gewoon aan de reguliere openingstijden. Een groot deel van de 895 AH-winkels die ons land telt, is op Tweede Paasdag later open dan normaal.

Kijk voor de actuele openingstijden per winkel op ah.nl/winkels.

Openingstijden Jumbo tijdens Pasen

Alle supers van Jumbo zijn op Goede Vrijdag 2 april geopend. Op Eerste Paasdag is een recordaantal van 435 winkels geopend. Een dag later, op Tweede Paasdag, kan je in een van de 653 Jumbo-winkels terecht voor een boodschap.

Op Jumbo.com staan alle actuele openingstijden vermeld.

Openingstijden PLUS tijdens Pasen

Alle winkels van PLUS zijn op Goede Vrijdag open. Voor de openingstijden op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag verwijst PLUS door naar plus.nl/supermarkten. PLUS is een coöperatie van zelfstandige supermartkondernemers, daardoor kunnen de openingstijden per filiaal verschillen.

Openingstijden Aldi tijdens Pasen

De Duitse supermarktketen Aldi heeft zo'n 500 filialen op Nederlandse bodem. Omdat de openingstijden van de filialen per plaats verschillen, raden we je aan om op de site van Aldi te kijken voor de openingstijden tijdens Pasen 2021. Let op: in verband met het coronavirus heeft Aldi tussen 7 en 8 uur 's ochtends een uur gereserveerd voor ouderen en kwetsbaren.

Openingstijden Dirk van den Broek en DekaMarkt tijdens Pasen

Op Goede Vrijdag 2 april zijn alle filialen van Dirk van de Broek en DekaMarkt vanaf 7 uur open.

Op Eerste Paasdag zijn 46 van de 79 DekaMarkt-filialen open, wie zijn boodschappen wil doen bij Dirk van den Broek kan in 86 van de 126 winkels terecht. Op Tweede Paasdag zijn 68 winkels van DekaMark geopend, bij Dirk van den Broek 124.

Met Pasen verschillen de openingstijden per filiaal. Voor het meest actuele overzicht verwijst het concern bezoekers naar de websites dirk.nl/winkels en dekamarkt.nl/winkels.

Openingstijden Lidl tijdens Pasen

De openingstijden van alle Lidl-winkels op Goede Vrijdag, zondag Eerste Paasdag en maandag Tweede Paasdag zijn te vinden op lidl.nl.

Openingstijden SPAR tijdens Pasen 2021

Verdeeld over 44 landen heeft SPAR zo'n 12.500 filialen. In Nederland zijn er ruim 240 zelfstandige SPAR-winkels, Ook de Attent-formule is onderdeel van SPAR. Bovendien maken zo’n honderd neutrale winkels gebruik van het logistieke proces van inkoop en distributie van het overkoepelende bedrijf. De ondernemers achter de SPAR-filialen mogen zelf hun openingstijden bepalen, rekening houdend met de coronarichtlijnen van de betreffende gemeente. Kijk voor de openingstijden van de SPAR in jouw buurt tijdens Pasen 2021 op SPAR.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws