Nieuws Actueel

Sapph opent pop-upstore in hartje Utrecht

Lingeriemerk Sapph opent begin deze maand een pop-upstore aan de Steenweg in Utrecht. Dat wordt de eerste van dit merk in ons land, dat schrijft het AD.

RENÉ CAZANDER 1 maart 2016

Sapph

Sapph heeft op een paar outletstores (winkels voor merkproducten tegen lage prijzen) nog geen winkel in Nederland. De nieuwe, tijdelijke winkel in Utrecht is het gevolg van het faillissement van V&D. In dit voormalige warenhuis had het lingeriemerk een winkeltje (shop-in-shop). Maar dat is gesloten sinds V&D is omgevallen en ook het filiaal op Hoog Catharijne de deuren heeft moeten sluiten.

Sapph heeft het hoofdkantoor in Houten en is net als America Today en Coolcat in handen van Coolinvestments van Robert Kahn, de man die in de race was om V&D over te nemen.

Volgens Frans Sinnema van Coolinvestments is het de bedoeling het winkelpand aan de Steenweg 9, waar een kledingzaak zat, in ieder geval tot en met de zomer te huren. Wellicht wordt het contract dan verlengd tot het eind van het jaar.

Sapph wil via de pop-upwinkel aan de Steenweg in hartje Utrecht de voorraden lingerie en badmode kwijtraken, die zijn ontstaan omdat de winkel in V&D is opgedoekt.