Nieuws Actueel

Schipbeek Makelaars slaat de deuren open in Bathmen

Bathmen heeft er een nieuw makelaarskantoor bij. Vanaf 1 juni heeft Schipbeek Makelaars de deuren opengeslagen in het pand van Robert Scholten Assurantiën BV. Met de komst van het makelaarskantoor complementeert oprichter Jorn Spoelstra naar eigen zeggen een prachtige combinatie. “Naast verzekeringen, hypotheken en Regiobank kan men nu ook terecht voor taxaties, aankoop en verkoop van woningen.”

Van onze redactie 2 juni 2016

Schipbeek Makelaars is een full-service makelaarskantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM).

Vleugels uitgeslagen

Oprichter Jorn Spoelstra heeft al heel wat ervaring in het vak en vond de tijd rijp om op eigen benen te gaan staan. "Na 17 jaar als NVM-makelaar bij een groot regionaal kantoor in loondienst te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om mijn vleugels zelfstandig uit te slaan. En dat kan nergens beter dan in Bathmen, mijn geboorteplaats", aldus Spoelstra. De ondernemer liep al enige tijd rond met het idee om een eigen kantoor op te zetten en Robert Scholten was al jarenlang op zoek naar een makelaar. "Toen we met elkaar in gesprek kwamen, waren we er dan ook snel uit", vertelt Spoelstra.

Optimale synergie

Schipbeek Makelaars huurt een ruimte bij Robert Scholten Assurantiën BV en daarmee komt een prachtige combinatie tot stand. "De synergie is natuurlijk optimaal", weet Spoelstra. "Alle disciplines vinden mensen nu onder één dak. Naast verzekeringen, hypotheken en Regiobank kan men nu op de Molenstraat 3a ook terecht voor aankoop, verkoop van woningen en (NWWI) taxaties, een prachtige combinatie." Benieuwd naar de diensten van Schipbeek Makelaars? Loop dan gerust eens binnen of kijk op www.schipbeekmakelaars.nl.