Nieuws Actueel

Sector bankiers als 'vliegende keep'

"Het Business Festival is een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten en kennis kunnen delen. Dat sluit aan bij wat wij met ABN Amro doen. Onze relatiemanagers werken vanuit vijftien sectoren, waaronder retail, bouw en industrie."

Marco Krijnsen | Foto: Emiel Muijderman 23 december 2016

Business festival 12

"Elke sector zoekt zoveel mogelijk ondernemers op om te horen wat er speelt, welke behoeftes er zijn en wat wij daarbij kunnen betekenen. We organiseren rondetafelgesprekken om met elkaar in contact te komen. Daarbij zijn ook onze sector bankers betrokken die door het land trekken als een soort vliegende keep."

ABN Amro

Een van hen is Steven Peters, sector banker technologie media en telecom bij ABN Amro. We hebben hem uitgenodigd voor een van de kennissessies tijdens het Business Festival. Steven is als bedrijfseconoom goed op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen. Hij geeft zijn visie op de nieuwe economie en vertelt bezoekers over nieuwe businessmodellen en financieringsmogelijkheden. Want juist in deze sector spelen allerlei veranderingen waarmee ondernemers te maken krijgen; van zzp'ers tot eigenaren van grote bedrijven.

Bootcamp

Verder kijken we of we een 'bootcamp' kunnen organiseren waar interessante start-ups een pitch kunnen doen. Het festival is een mooie manier om partijen aan elkaar voor te stellen, bijvoorbeeld op het gebied van financiering. Dát maakt het voor ons en ondernemers zo interessant."Het Business Festival is ook op het gebied van financiering interessant. Edwin van Hal, directeur Middenbedrijf Twente bij ABN Amro: "Juist in deze sector spelen allerlei veranderingen waarmee ondernemers te maken krijgen."

Lees ook: ‘Choco-evangelist’ van Tony’s Chocolony op Business Festival

Twentse Duurzame Bedrijven

Tijdens het Business Festival op 20 april 2017 maakt De Ondernemer bekend welk bedrijf zich het meest duurzame bedrijf van Twente mag noemen.

> Lees meer over het Business Festival

In de serie Twente Duurzaam verscheen eerder:

> Advies van Extend: een investering die zichzelf terug verdient> Rokramix produceert zo duurzaam mogelijke betonmortel> MSG onderneemt maatschappelijk betrokken én rendabel