Nieuws Actueel

Webinar: 'sieradentweeling' Vedder&Vedder over keuzes en successen

De 'sieradentweeling' Vedder&Vedder doet het vanaf het allereerste begin allemaal net even anders met hun bedrijf - en met succes. Ze vertellen er over tijdens de ondernemers-webinar van de Persgroep, die hier integraal is terug te kijken.

De Ondernemer | De Persgroep 24 april 2019

Vedder Vedder sieraden juwelier bekende nederlanders

Geen crowdfunding of andere geldlening, maar een bijbaantje om te kunnen beginnen. Geen winkel, maar social media en websites met bovendien eerst zichzelf als ‘gezichten’ om hun sieraden te verkopen. En geen traditionele marketing, maar een guerrilla-aanpak richting Bekende Nederlanders om op de kaart te komen. Zo zetten Esther en Anne Vedder onder hun eigen naam een nieuw sieradenmerk in drie jaar tijd succesvol en stevig op de kaart.

Lees ook: Zo werd deze sieradentweeling de juwelier van bekend Nederland

Webinar de Persgroep

Eerder deze week was er de gratis, live webinar van de Persgroep, waarin de Esther en Anne Vedder te gast waren. Tijdens de webinar, gepresenteerd door De Ondernemer-hoofdredacteur Robert van den Ham, vertelden ze onder meer over hun eerste stappen als ondernemers, de groei van hun bedrijf, de BN'ers in hun fanbase en de plannen om internationaal te gaan.

Terugkijken kun je hier:

WEBINAR VEDDER&VEDDER