Nieuws Actueel

Tribes opent nieuwe vestiging op Utrecht Centraal

Flexplekaanbieder Tribes opent na de zomer een nieuwe vestiging in Utrecht. De nieuwe locatie zal te vinden zijn bij Utrecht Centraal Station in de Smakkelaarsburgt op Leidseveer.

De Ondernemer 22 juli 2016

Hamar tribes 1065

%VIDEOWIDGET%

Tribes is een flexplekaanbieder voor ondernemers, of in de woorden van het bedrijf zelf, 'voor een community van business nomads die gaan waar de business is'. Omdat Tribes zich laat inspireren door inheemse stammen staat elke vestiging in het teken van een 'tribe'. De locatie op Utrecht Centraal heeft de Hamar als inspiratiebron. De Hamar staan bekend om een bijzonder overgangsritueel: om volwassen te worden moeten jonge mannen over een rij koeien heen springen. "De Hamar weten als geen ander dat je af en toe moedig moet zijn en een sprong in het diepe moet wagen om je doelen te behalen", aldus Eduard Schaepman, de CEO en oprichter van Tribes. "Als je succesvol wilt zijn, moet je zo nu en dan moed tonen en een stap zetten die een ander misschien niet durft te zetten. Als je bij de Hamar in Utrecht te gast bent, kun je hier van alles over leren."

FaciliteitenDe nieuwe Tribes is de tweede vestiging in Utrecht. De Domstad kent ook al een vestiging in Utrecht Papendorp. De moderne kantoorruimte is bedoeld voor de professionele nomade uit verschillende beroepsgroepen. Behalve werkplekken biedt het bedrijf faciliteiten zoals vergaderzalen, een bar, fitness en een stomerij.

Waarom Tribes zich laat inspireren door inheemse stammen legt oprichter Schaepman goed uit in onderstaande video:

%VIDEOWIDGET%