Nieuws Actueel

Twentse ondernemers gaan voor duurzaamheid

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte is dinsdagavond ‘Twentse Duurzame Bedrijven’ gepresenteerd, het gloednieuwe magazine dat ondernemers moet prikkelen bij te dragen aan een duurzame toekomst. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Erik Lievers, gedeputeerde van de Provincie Overijssel en verantwoordelijk voor de portefeuille Duurzaamheid en Energie.

Van onze redactie 26 oktober 2016

771736

Een tijdschrift als Twentse Duurzame Bedrijven is belangrijk, vindt Lievers. ,,Mensen weten dat het een belangrijk thema is, maar als zij er niet op gewezen worden gaat duurzaamheid er niet doorheen komen.” Ook marketing- en managementcoach Kees Klomp en de Bornse weerpresentator Dennis Wilt waren tijdens de presentatie aanwezig. Onder leiding van journalist Gerben Kuitert van De Twentsche Courant Tubantia gingen zij in gesprek over duurzame bedrijven.

Wie is de duurzaamste ondernemer van Twente?

In totaal zijn er 30 verhalen van regionale ondernemers in Twentse Duurzame Bedrijven te vinden. Eén van hen wordt in april, tijdens het Business Festival in Enschede, uitgeroepen tot de duurzaamste ondernemer van Twente.

De artikelen uit het magazine kun je vanaf volgende week lezen op onze website. Om de dag komt er een verhaal online.