Nieuws Vastgoed

House.nl winnaar Nationale Makelaar Awards met dé oplossing voor transparante woningmarkt

House.nl, het platform voor een transparant aan- en verkoopproces van woningen, heeft de Award voor Beste Startup in de wacht gesleept. De uitreiking was op vrijdag 12 november tijdens de uitreiking van de Nationale Makelaar Awards. Oprichter van House.nl, Maurits Grosfeld is ontzettend blij met de prijs. Hij noemt het erkenning van de missie voor een revolutionaire transformatie van de makelaarswereld en de woningmarkt.

Van onze redactie 16 november 2021

House NL huizenmarkt makelaar award winnaar platform verkoop

Oprichter van House.nl Maurits Grosfeld.

,,We werken al vanaf de oprichting in 2019 keihard aan ons platform, dat het verkoopproces in de woningmarkt transparant en eerlijk maakt. Met dit verkoopproces, zonder de dominante rol van de makelaar, schudden we de woningmarkt op. Geen gesjoemel, maar eerlijke kansen voor iedereen", aldus Grosfeld.

Lees ook: De woningmarkt oplossen voor starters? Zo denkt ondernemer Marijn Rolleman bij te dragen

Woningconsument zelf regisseur in aan- en verkoopproces

,,Deze prijs betekent erkenning van onze missie voor een revolutionaire transformatie van de makelaarswereld en woningmarkt. Deze prijs is ook een steun in de rug voor onze crowdfundingsactie, waarmee we nog sneller stappen willen maken in de ontwikkeling van ons platform.”

Grosfeld verwacht begin 2022het transparante verkoopplatform te voltooien. ,,Wij zijn al een hele stap verder dan de makelaardij: we gaan voor volledig transparantie vóór, tijdens en na het biedproces, gebaseerd op goede informatie en datagedreven processen. Niet de makelaar bepaalt en beslist, maar de consument is de baas over het aan- en verkoopproces bij ons.” Een radicaal andere benadering in de door makelaars gedomineerde woningmarkt. ,,Eén die gewaardeerd wordt, blijkt uit de reacties van klanten van de afgelopen tijd", aldus Grosfeld.

Lees ook: Hoe koop je als zzp'er een huis? 'Hypotheekregels ingewikkeld en raar'

Crowdfundingsactie voor snelle realisatie transparantie woningmarkt

De winnaar van de Beste Startup Award timmert aan de weg met de onlangs gelanceerde crowdfundingsactie. ,,We zetten met het opgehaalde kapitaal de volgende stap in het vervolmaken van ons transparante verkoopproces. Deze award zal mensen hopelijk interesseren om juist nu deel te nemen aan onze crowdfundingsactie voor een eerlijke huizenmarkt.”

Over House.nl

House.nl is in 2019 opgericht door Maurits Grosfeld. Zijn team bestaat uit zeven medewerkers. House.nl heeft tevens een landelijk bereik van (aangesloten) makelaars. Afgelopen jaar zijn er meer dan vijftig succesvolle transacties via het platform gerealiseerd. Met het eerste transparante en datagedreven verkoopplatform voor de woningmarkt helpt het bedrijf (ver)kopers huizen eerlijker en efficiënter te (ver)kopen. Het platform gaat vaste tarieven hanteren, ongeacht de verkoopprijs.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws