Nieuws Actueel

De Ondernemer organiseert Webinar over Prinsjesdag

Wat zijn de gevolgen van de miljoenennota voor ondernemers? Die vraag staat centraal bij een live en interactief webinar van De Ondernemer, Ondernemerstraining en Alfa Accountants dat wordt gehouden op 21 september, een dag na Prinsjesdag.

De Ondernemer 15 september 2016

1920x970 PRINSJESDAG 1

In het webinar worden de belangrijkste belastingmaatregelen voor ondernemers, werkgevers en particulieren op een rijtje gezet. Quinty Danko (hoofdredacteur van De Ondernemer) gaat in gesprek met Arne de Beer, Bart Schuver en Jasper Gorter, fiscalisten van het hoofdkantoor van Alfa. De drie geven uitleg over de verschillende nieuwe maatregelen.

Quinty: "Wil je weten wat de miljoenennota voor jou betekent? En wat de effecten van de kabinetsplannen zijn op jouw bedrijfsvoering? Bekijk dan op 21 september om 20.00 uur ons webinar. Samen met de experts van Alfa praten we je bij."

Alfa organiseerde ook vorig jaar een webinar over Prinsjesdag en dat werd enthousiast ontvangen, vertelt fiscalist Jasper Gorter. "Ondernemers vonden het fijn dat ze hun vragen bij ons kwijt konden."

Voor het webinar staan alvast drie onderwerpen op het programma:-box 3-de afschaffing van de VAR-pensioen in eigen beheer

Wil je het webinar bekijken en meepraten over dit onderwerp? Meld je dan hier aan.

Gerelateerde artikelenSchaduwbegroting 2017 voor ondernemend NederlandWat gaat Prinsjesdag ons brengen?Septemberkriebels