Nieuws Actueel

Week 2: deze artikelen wil je niet missen

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

De Ondernemer 12 januari 2018

5x aanbevolen De Ondernemer

Kickbokskoning en zakenman: hoe Rico Verhoeven zijn geld verdient

Hij heeft een eigen parfumlijn, sloot zakendeals met bekende merken en lanceert zijn eigen fitness app. In dit stuk lees je hoe kickbokskoning en zakenman Rico Verhoeven financieel binnenloopt.

Lekker doorwerken doe je zó

Afleiding ligt de hele dag op de loer. Mail, appjes, koffie en collega’s aan je bureau. Hoe blijf je gefocust? In dit artikel 5 praktische tips waarmee je meer uit je werkdag haalt.

Dit kun je leren van het personeelsbeleid van Corendon-baas Atilay Uslu

Corendon-baas Atilay Uslu draait iedere maand een nachtdienst mee op Schiphol en stuurt zijn kantoorpersoneel naar vakantiebestemmingen. Waarom hij dat doet en andere lessen van zijn personeelsbeleid, lees je in dit verhaal.

Deze ondernemers gingen onderuit en kwamen sterker terug

Valentijn Rensing ging keihard onderuit met Youfone, maar wist na een doorstart en een serieuze rebranding de mobiele markt flink op te schudden. Wat je van zijn verhaal kunt leren en dat van andere ondernemers in zwaar weer, lees je in dit stuk.

Onbeperkt vakantie en Max Verstappen als collega: zo lokken bedrijven jong talent

Zes weken vaderschapsverlof en onbeperkt vakantie. In oververhitte sectoren zoals de ICT-branche doen bedrijven er alles aan om talent aan zich te binden. In dit stuk lees je vijf voorbeelden en tips voor ondernemers.