Nieuws Actueel

Week 3: deze artikelen wil je niet missen

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | bronnen: eventbranche.nl / ANP 19 januari 2018

5x aanbevolen De Ondernemer

Zo loopt Harry Mens (70) binnen met Business Class

Harry Mens is met zijn programma Business Class, vastgoedhandel en beleggingen een zeer succesvol ondernemer. In dit spraakmakende interview vertelt hij over het businessmodel van Business Class, een vastgoeddeal met Freddy Heineken en zijn inkomen: "Meer dan de 580.000 euro van Matthijs van Nieuwkerk."

De stormachtige carrière van mode-ondernemer Olcay Gulsen

Wie is de Mol?-deelnemer Olcay Gulsen is bovenal ondernemer. In dit stuk lees je over de moeilijke jeugd, modemerken en miljoenenomzet van deze Waalwijkse met Koerdisch-Armeense achtergrond.

Tips voor bedrijven: zo speel je in op veranderingen Facebook

Facebook heeft aangekondigd minder bedrijfscontent te tonen om persoonlijke interacties van gebruikers te vergroten. Aangezien veel bedrijven Facebook gebruiken als middel om hun bereik en omzet te vergroten, is het goed om te weten hoe hier mee om te gaan. In dit stuk geeft expert Peter Minkjan praktische tips.

Deze jonge Van der Valk opent zijn eigen hotel

Hij is nog maar 20 jaar, maar over dik een maand runt Mick van der Valk zijn eigen hotel met 151 kamers in Apeldoorn. Hoe de jonge Van der Valk-telg dat gaat aanpakken en welke strategie de familie hanteert, lees je in dit verhaal.

Zo werkt de splitsing van een miljardenbedrijf

Nu HP Inc de afsplitsing van Hewlett Packard Enterprise succesvol heeft afgerond, is het computer- en printbedrijf klaar voor de toekomst. In dit stuk vertelt managing director van HP Inc Nederland Rob Idink over de ontvlechting en groeikansen.