Nieuws Actueel

Week 32: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

De Ondernemer 12 augustus 2017

5x aanbevolen De Ondernemer

Bierbrouwer Rutten (Gulpener): 21 miljoen omzet met dure strategie

Het familiebedrijf Gulpener kiest voor haar bierbrouwerij heel bewust voor een duurzame aanpak. En met resultaat. Directeur Jan-Paul Rutten praat over fors duurder inkopen (tonnen!), regionale samenwerking en het familiebedrijf in dit uitgebreide interview.

Minimaal 20 procent groei per jaar: zo pakken deze 4 ondernemers dat aan

Leer van de succes-aanpak van 4 snelgroeiende bedrijven. Hoe je minimaal 20 procent groei per jaar kunt bereiken vertellen vier succesvolle ondernemers in dit aangenaam nuttige verhaal.

Eigen bedrijf en echtscheiden: dit moet je weten

Oliemagnaat en Chelsea-eigenaar Abramovitsj ligt in een miljardenscheiding. Wordt dat een ramp voor zijn business? Waar jij als ondernemer op moet letten bij een scheiding (en wat je al vóór je huwelijk moet regelen), vind je in dit praktische artikel.

Toepasbare innovaties uit ruimtevaart liggen meer binnen je bereik dan je denkt

Innovaties uit ruimtevaart liggen meer binnen je bereik als ondernemer dan je denkt. Praktijkvoorbeelden en tips over nieuwe vindingen, technologiemakelaars, hackathons en meer lees je in dit overzichtsartikel.

Werknemer met schuld kost je 13.000 euro per jaar, dit kun je eraan doen

Meer dan de helft van de werkgevers heeft medewerkers met problematische schulden in dienst. Een probleem voor die bazen én collega's, want regelmatig nemen zij hun problemen mee naar het werk.