Nieuws Actueel

Week 39: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 29 september 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen

Uslu: Corendon wil 1000 Amsterdamse hotelkamers (met video)

Het Corendon-imperium is niet af met een luchtvaartmaatschappij en een reisorganisatie. Eigenaar Atilay Uslu bouwt nu ook aan een eigen hotelketen. Zijn groeiplannen verklaart hij in dit interview.

AFAS: 30% omzetgroei met gemotiveerd personeel

AFAS-ceo Bas van der Veldt deelt zijn 6 tips om je bedrijf te laten groeien. “We hebben alle medewerkers naar Curaçao gevlogen. Gevolg: 30 procent groei.' Dit en andere HR-adviezen vind je in deze tekst en opmerkelijke video.

Sylvie Meis in zaken: slimme lingeriemarketing

Sylvie Meis (39) presenteerde haar nieuwe lingerielijn Sylvie Flirty. Hoe strak geregisseerd en hoe strikt de huisstijl wordt doorgevoerd rondom haar merk, lees je in dit artikel met video.

Tijn van Elderen (Brabantia): ‘100% recyclen’

In het licht van de Week van de Ondernemer in Eindhoven op 11 oktober hebben we Tijn van Elderen (48), directeur van Brabantia, geïnterviewd. Over zijn strategie en zijn groei, en over 100 procent recyclebaarheid, lees je hier.

Heb ik nou een contract of niet?

Een nieuwe juridische vlog van advocaat Marcia Geerts. Het praktijkvoorbeeld waarin twee bedrijven heel anders denken over een overeenkomst, zie je in deze video.