Nieuws Actueel

Week 4: deze artikelen wil je niet missen

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer | Foto: ANP 26 januari 2018

Duncan Stutterheim ANP

Deze 7 slimme financieringsvormen kun je inzetten voor groei van je bedrijf

Hoe kom je als ambitieuze ondernemer aan werkkapitaal? Op een heleboel manieren, zo werd duidelijk op het financieringsevent voor ondernemers dat deze week bij de Rabobank in Utrecht plaatsvond. In dit stuk lees je meer over de verschillende financieringsvormen.

De miljoenen van Sven Kramer en co

De Olympische Spelen in Pyeongchang bieden Nederlandse topschaatsers de kans om lucratieve sponsorcontracten in de wacht te slepen. In dit stuk lees je over de miljoenencontracten van schaatsers, het prijzengeld in Pyeongchang en sponsortips voor bedrijven.

Duncan Stutterheim (46) begint dit nieuwe megaproject

Duncan Stutterheim, mede-oprichter van ID&T en de man van de A'DAM Toren, heeft de Westergasfabriek in Amsterdam gekocht met een groep investeerders. In dit interview lees je hoe de deal van 75 miljoen tot stand kwam en wat hij van plan is met het complex.

Met deze gehaaide trucs stimuleren bedrijven de bitcoingekte

Bedrijven doen er alles aan om het publiek te verleiden om in cryptovaluta te stappen. In dit stuk lees je over de gehaaide trucs die ze toepassen, zoals gamification en het inzetten van beroemdheden als Paris Hilton.

Waarom je personeel in drukke kantoortuin juist productiever is

In de drukke kantoortuinen van tegenwoordig is een dag ongestoord werken er niet bij. In dit stuk lees je waarom al die drukte je personeel juíst productiever maakt.