Nieuws Actueel

Week 43: onze checklist voor jou

Als ondernemer is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen, of dat nu op het gebied van wetgeving of technologie is. Deze artikelen mag je niet missen als je de concurrentie voor wilt blijven.

Redactie De Ondernemer / MVO 27 oktober 2017

Aanbevolen artikelen deondernemernl beste artikelen 1

Successtory TicketSwap: razendsnelle groeier

TicketSwap verkoopt internationaal kaarten voor events door. CEO Hans Ober (29) praat over de 2 miljoen gebruikers, zijn 50 medewerkers in 40 landen en zijn strategie in dit uitgebreide interview.

Stapelfinanciering voor sociale brouwerij

Garmt Haakma (54) is directeur van Brouwerij De 7 Deugden in Amsterdam. Hoe hij allerlei partijen zover wist te krijgen in zijn sociale onderneming te investeren, lees je in dit artikel.

Gelijk loon voor Oost-Europese werknemers

De EU heeft nieuwe detacheringsregels opgesteld. De Poolse loodgieter in ons land wordt daarmee even duur als zijn Nederlandse concurrent. Wat er verandert voor ondernemers, lees je in dit artikel.

Corrine Holdinga: notaris met 3 miljoen omzet

Corrine Holdinga (52) is partner van notariskantoor Holdinga Matthijssen Kraak in Amsterdam. Ze praat over haar visie op groeien, personeelsbeleid en vrijheid in dit interview.

Minister maakt reclame voor Rotterdamse schoenen

Vice-premier Hugo de Jonge liet tijdens de beëdiging zien dat hij groot fan is van het Rotterdamse schoenenmerk Mascolori. Oprichter Jochem Grund praat over deze gratis reclame in dit artikel.