Nieuws Actueel

Nieuw: wekelijkse talkshow ‘De Ondernemer’ op New Business Radio

De Ondernemer gaat 'On Air': per dinsdag 12 februari is op New Business Radio onze wekelijkse talkshow te beluisteren. Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts in de studio op het Mediapark in Hilversum aan om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen.

Redactie De Ondernemer / MVO 11 februari 2019

De Ondernemer talkshow New Business Radio 1

In de eerste uitzending op 12 februari (10.00 - 11.00 uur) is Maurice Peeters van YoungCapital te gast om onder meer over groeibarriere nummer één bij ondernemers te praten: het vinden (en behouden) van personeel. De Ondernemer-columnist Lennard van Otterloo praat ons vanuit Londen bij over Brexit en marketingcommunicatie-deskundige Thijs Dorreboom duidt het hoe en waarom van G-Star als sponsor van Max Verstappen.

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer, en is online te beluisteren op New Business Radio via deze link. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en natuurlijk deze website.