Nieuws Actueel

WeWork wil derde vestiging in Amsterdam

Co-workingplek WeWork zoekt naar een derde pand in de binnenstad van Amsterdam, meldt Emerce. Afgelopen november werd nog de tweede vestiging geopend, in april 2015 kreeg het bedrijf haar eerste locatie in Amsterdam.

De Ondernemer 30 maart 2016

We Work Nieuw pand

WeWork’s eerste vestiging aan de Weteringschans in Amsterdam biedt plaats aan ruim 350 leden. Maar dit bleek niet genoeg: minder dan een half jaar later kreeg de co-workingplek een tweede locatie bij de Weesperstraat genaamd WeWork Metropool. Deze vestiging is tot nu toe de grootste van de drie panden van WeWork, en heeft genoeg ruimte voor 1050 mensen.

Het derde pand is noodzakelijk vanwege de exponentiële groei van jonge ondernemers en ZZP’ers. En de plannen zijn groots in Nederland. In 2018 wil WeWork 10.000 Nederlandse deelnemers een werkplek kunnen bieden.

Concept WeWork Bij WeWork kun je je aanmelden als lid en zo aanspraak maken op een werkplek. Het bedrijf onderscheidt zich door de focus op het stimuleren van menselijke interactie tussen de leden te leggen.

In totaal heeft WeWork 65 kantoorpanden verdeeld over de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Israël, Canada, Duitsland, Mexico en Nederland.