Nieuws Actueel

Winnaar verkiezing Friese Onderneming 2016 Anker Stuy Verven

Tijdens de finale van de verkiezen Friese Onderneming van het jaar 2016 is Anker Stuy Verven uit Terwispel als winnaar uit de bus gekomen.

Van onze redactie 26 mei 2016

Winnaar friese onderneming 2016

Uit een lange lijst van zo’n 200 kandidaten zijn allereerst zes genomineerden uitgekozen. Zij zijn door Deloitte en Rabobank getoetst op bedrijfsvoering, innovatie en financiële resultaten.

KandidatenAnken Stuy Verven is door de vier juryleden en het aanwezige publiek uitgeroepen als winnaar. De andere finalisten van deze editie waren Dierenkliniek Wolvega uit Wolvega en Health2Work uit Surhuisterveen.

“Volgens de jury is Anker Stuy Verven een zeer innovatieve, verandervaardige, duurzame & energieke onderneming. Een paradepaardje voor de provinsje Fryslân. Een bedrijf dat echt kleur geeft” aldus juryvoorzitter en gedeputeerde Sander de Rouwe die de prijs uitreikte.

De Verkiezing Friese Onderneming van het jaar De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, die na de eerste editie in 1989 is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, wordt sinds 2000 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. De Stichting heeft zichzelf tot doel gesteld om creativiteit en vernieuwing, of te wel excellent ondernemerschap, in Fryslân te stimuleren en te waarderen.

Bekijk meer foto's: Prijzencircus in Friesland

Foto: Verkiezing Friese Onderneming