Nieuws Actueel

Winnen: kaarten Crowdfunding Day Europe 2016

Heb jij als ondernemer plannen voor een crowdfunding campagne? Op 25 mei 2016 vindt in de Amsterdam ArenA het grootste crowdfunding congres van Europa plaats: Crowdfunding Day Europe 2016. DeOndernemer.nl geeft 5 kaarten t.w.v. €345,- weg. Doe je mee met de winactie, dan krijg je sowieso een speciaal aanbod van de organisatie van het evenement.

De Ondernemer 2 mei 2016

Crowdfunding Day 2

Wil jij je onderdompelen in de wereld van crowdfunding en leren over de risico’s, kansen en uitdagingen? Stuur dan jouw naam, emailadres en telefoonnummer naar zoe@douwenkoren.nl en maak kans op één van de kaarten twv €345,-. Zit je niet bij de winnaars maar heb je wel jouw gegevens opgestuurd? Dan krijg jij sowieso een speciaal aanbod van de organisatie.

Over Crowdfunding Day EuropeOndernemers vinden op Crowdfunding Day Europe alle inspiratie en kennis die nodig is om via crowdfunding hun dromen te verwezenlijken. Volg interactieve workshops, spar met collega-ondernemers en luister naar de keynotes van internationale visionairs en crowdfunding experts.

Programma

De meest indrukwekkende crowdfunding campagnes. Aanwezig zijn onder andere Fairphone (9 miljoen!), Wagamama, Pelican House, Th3rd en Keezel om de geheimen achter hun succesvolle campagnes met jou te delen; Opleidingen en workshops voor ondernemers en financieel professionals; Presentaties van nationale en internationale crowdfunding platforms; Crowdfunding Plaza; een uitgebreide beursvloer waar jij persoonlijk in gesprek kunt met de beste crowdfunding platforms en andere (alternatieve) financiers; Key-notes en bijdragen van 50 kopstukken uit de wereld van financieren en ondernemen. Reeds bevestigd zijn o.a. Jon Leland van Kickstarter en Rien Nagel, raad van bestuur Rabobank en Joris Luyendijk.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op http://www.crowdfundingday.nl.