Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content Branded Content

Juist nu slimmer digitaal werken: 6 handige tips

Slimmer samenwerken willen we allemaal. Meer dan ooit wordt dat ook van ons gevraagd. Door medewerkers, door klanten en door de wijze waarop we in de volgende fase van de crisis met elkaar omgaan en werken. Download hier de whitepaper met 6 tips om juist nu niet méér, maar juist slimmer te werken.

Van onze redactie 25 augustus 2020

Output is na 55 uur per week niets meer waard

Het gevoel dat je achterloopt is niet goed voor de productiviteit. En ook niet voor je gezondheid. Dus wat is het antwoord? Meer uren werken? Waarschijnlijk niet. Uit onderzoek is gebleken dat de output van werknemers na een werkweek van 50 uur al sterk daalt en na 55 uur zelfs niets extra’s meer oplevert. Het antwoord is: werk slimmer, niet harder. Je werkt effectiever samen door je te concentreren op wat er echt toe doet.

Het zorgt er ook voor dat je bedrijf Future Ready is. Vodafone deed daar onderzoek naar en bedrijven moeten zich snel aanpassen aan veranderende sociale attitudes en klantgedrag. Het belang van duurzaamheid neemt ook toe. En de technologie biedt diverse tools die daarbij helpen.

Leer meer over digitaal samenwerken

Meer weten over digitale tools waarmee je optimaal kunt samenwerken? Download nu de whitepaper met meer inzichten en verschillende tips.

VODAFONE SMARTER WORKING: VOORUITGANG MET ELKE VERBINDING

Met Smarter Working van Vodafone Business kun je altijd en overal samenwerken. Collega’s zijn altijd bereikbaar en hebben veilig toegang tot data. Dit zorgt uiteindelijk voor kostenverlaging en productiviteitsverhoging. Doe nu je voordeel met de Masterclasses Vooruit en de bijbehorende whitepapers, ontwikkeld door Vodafone Business in samenwerking met De Ondernemer.

Deze serie bestaat uit vier Masterclasses Vooruit video's. Eerder verscheen Smarter Working volgens Winston Gerschtanowitz en ‘Klantgerichtheid’. Hierna volgt nog een masterclass rond het thema ‘Leiderschap’. Bij elke masterclass kun je een informatieve whitepaper downloaden.

tracking pixel
tracking pixel