Podcast Branded Content

Smarter working, 5G, IoT; zo helpt Vodafone Business ondernemers met innoveren

Het nieuwe normaal dat we ons samen hebben aangemeten heeft er ook toe geleid dat we anders met ons werk omgaan. Thuiswerken is voor veel mensen nu de norm, maar ook in de toekomst zal er meer dan voor de crisis een balans ontstaan tussen werken op kantoor, op locatie en thuis. Dat leidt tot een nieuwe visie op de inzet van technologie en netwerken bij Vodafone Business en daarover spraken we in een podcast met John van Vianen, directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo.

Van onze redactie 17 juni 2020

John van Vianen 2

John van Vianen, directeur zakelijke markt VodafoneZiggo

In de podcast gaat Vianen in op de voordelen van smarter working voor met name kleinzakelijke ondernemingen. De thuiswerk-scan en de implementatie van best practises zorgen ervoor dat niet alleen verbindingen, veiligheid en databeheer optimaal functioneren. Ook de wijze waarop een ondernemer zijn medewerker het beste kan aansturen en begeleiden wordt daarin meegenomen.

Vernieuwing binnen tien weken

Bij innovatie en technologie is het vaak de mens die het meeste voor belemmering zorgt. De afgelopen weken hebben aangetoond dat bij veel ondernemingen opeens wel allerlei vernieuwing mogelijk was. Wat normaal gesproken twee jaar kan duren, gebeurde nu vaak binnen tien weken. De inzet van 5G en Internet of Things (IoT) speelt daarbij een grote rol. VodafoneZiggo heeft 5G in mei uitgerold en Van Vianen geeft aan dat er eind juli een volledig dekkend netwerk is in Nederland. Hij gaat in de podcast in op de mogelijkheden voor ondernemers (snelheid, data, nieuwe toepassingen) en reageert ook op de ophef die rond het nieuwe netwerk is ontstaan.

Efficiëntie, tijdwinst en nieuwe mogelijkheden om een business op te bouwen of aan te passen, ze worden benoemd in de podcast. Meer weten over de mogelijkheden van Vodafone Business? Dat kan hier.