Aangeboden door Woonboulevard Nijmegen

Branded Content Branded Content

Deze woonboulevard staat te springen om een lunchroom

Wie overweegt om een lunchroom te beginnen, krijgt nergens anders een warmer ontvangst dan op Woonboulevard Nijmegen. De wens voor een horecagelegenheid is daar zo groot, dat een leegstaande ruimte hiervoor wordt vrijgehouden. ,,Terwijl er twee gegadigden zijn om er een woonwinkel te beginnen."

Mark Litjens | Foto: Mark Litjens 19 november 2019

Ben traa woonboulevard nijmegen lunchroom

Voorzitter Ben Traa van ondernemersvereniging Woonboulevard Nijmegen in de riante ruimte die wordt vrijgehouden voor een lunchroom.

De ondernemers op Woonboulevard Nijmegen willen niets liever dan een horecagelegenheid waar bezoekers, klanten en zijzelf overdag terecht kunnen voor een goede kop koffie of thee, met een stukje gebak én een heerlijke lunch. ,,De woonboulevard wordt heel goed bezocht en is een toplocatie. De negentien winkels die er nu zitten, kunnen dat beamen. We hebben nul procent leegstand en wat vrij komt, is meestal meteen weer bezet", zegt Ben Traa, voorzitter van de ondernemersvereniging van de woonboulevard.

Een bijzondere reden

Helemaal nul procent bezetting gaat nu even niet op. Maar dat heeft een hele bijzondere reden. ,,Wij hebben een verhuurder die graag met ons meedenkt. Hierdoor is het mogelijk om eerst naar een huurder te zoeken die onze wens vorm kan geven: iemand die hier een lunchroom wil beginnen. Mocht het na verloop van tijd niet lukken, dan is de ruimte zo gevuld. Er staan nu al twee kandidaten op de wachtlijst", aldus Traa.

Woonboulevard Nijmegen is een magneet voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe spullen en inspiratie voor hun woning. Een doorlopend proces. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken voor het huis. Van woonaccessoires en vloeren tot badkamer en keuken, van eetkamerstoel tot bed; het is allemaal te vinden op de ruim ingerichte boulevard aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Parkeren kost hier bovendien slechts een euro voor drie uur, dus dat trekt nog meer mensen. Dat terwijl parkeren in het centrum van de stad vele malen duurder is. Op de Wijchenseweg heb je alles wat je zoekt op woongebied bovendien in één overzicht.

Lunchroomklanten

Publiek gegarandeerd, lunchroomklanten blijkbaar ook. ,,Niet in het minst de ondernemers zelf. Het komt zo vaak voor dat iemand nog even wil nadenken over een aankoop. Hoe fijn is het dan als je die klant een bon voor een lunch of een kop koffie kunt geven om hier op de woonboulevard over na te denken. Met de aanschaf van die lunchbonnen ondersteunen wij de nieuwe horecaondernemer meteen. Bovendien: ook de werknemers van de winkels lusten geregeld wel eens een lekker broodje. En wat te denken van lunches voor het personeel. Nu worden die van verder weg gehaald. Het is allemaal eerste winst voor de lunchroom", verzekert de voorzitter.

En daarmee ben je er nog niet, zegt Traa: ,,In de iets ruimere omtrek zitten veel kantoren. Grote kantoren die ook bediend kunnen worden als je hier als ondernemer actief achteraan gaat. En vergeet het treinstation niet, Nijmegen Dukenburg. Ligt hier pal achter, op minder dan vijf minuten lopen. Treinreizigers behoren daarom ook tot de mogelijke bezoekers."

“Buiten is zelfs een terras mogelijk en er is een bovenverdieping die ingezet kan worden als vergaderruimte”

Ben Traa, voorzitter ondernemersvereniging Woonboulevard Nijmegen

Terras en bovenverdieping

Genoeg potentiële klandizie voor een lunchroom. ,,De ruimte ligt bovendien bij een van de ingangen van de woonboulevard en is met een vloeroppervlak 216 vierkante meter lekker ruim van opzet. Buiten is zelfs een terras mogelijk en er is nog een bovenverdieping van 131 vierkante meter die bijvoorbeeld ingezet kan worden als vergaderruimte. De eerste klant hiervoor is er ook al: de ondernemersvereniging. Nu wijken wij uit naar andere locaties voor vergaderingen en bijeenkomsten van de gevestigde ondernemers. Maar als we hier ruimte kunnen huren, dan graag", belooft Traa.

Goede bereikbaarheid per auto, bus en trein, negentien winkels in een branche waar veel belangstelling voor is, ruime parkeergelegenheid én een ondernemersvereniging die een horecagelegenheid graag ziet komen én wil ondersteunen. Met bovendien een verhuurder die graag meedenkt is het een droomlocatie voor elke horecaondernemer, van beginner tot franchiser van een landelijke keten.

Meer weten? Neem dan contact op met voorzitter Ben Traa via 06-53356871 of ben.harry@detraatjes.nl.