Nieuws Coronavirus

Corona-proof uit eten in je auto: hamburgers Meneer Smakers bij de Drive Thru

Vanuit de auto friet en burgers bestellen. Op het parkeerterrein van evenementenlocatie Studio A12 /Brothers in Bunnik is een Drive Thru van hamburgerrestaurant Meneer Smakers geopend.

Nils de Kruijff (AD) 6 mei 2020

Hamburgers te koop in Bunnik van Meneer Smakers2

De hamburgers van Meneer Smakers zijn te koop in Bunnik bij Studio A12. Foto: Marina Novosad

Na het grote succes van de Foodtruck afhaalservice tijdens de recente Paasdagen bij De Landgoederij hebben de bekende Bunnikse ondernemers Marco en Rob Peek besloten om de eerste Meneer Smakers Foodtruck Drive Thru te openen.

Prima locatie voor hamburger

De broers Peek eigenaren van onder meer Studio A12/Brothers, Meneer Smakers, de Landgoederij en De Hoefslag, hebben net als andere succesvolle horeca-ondernemers behoorlijk te lijden onder de coronacrisis, zo schrijft het AD. ,,Je moet nu extra creatief en kijken naar wat nog wel kan. Onze parkeerplaats bij Studio A12 is een prima locatie voor een Drive Thru. We willen er zolang het nodig is een blijvertje van maken.”

''In plaats van uit-eten noemen wij dit in-eten. In deze tijd, zeker met speciale dagen en weekenden is samen gezellig eten het moment om even te genieten''

Rob Peek, Meneer Smakers

Op het parkeerterrein van Studio A12, direct aan afrit 19 van de A12, staan de grillmasters klaar om de lekkerste ambachtelijke burgers te grillen. Peek: ,,Zoals bij andere Drive Thru’s, bestel je vanuit de auto en direct daarna worden je burgers vers bereid. De bestelling wordt je veilig aangereikt in de auto en je bent zo weer thuis om er met elkaar van te genieten.”

De meest populaire burgers van de Utrechtse burgerketen zijn verkrijgbaar; je hebt de keuze uit burgers van Hollands weiderund, scharrelkip of een heerlijke vega-burger. Natuurlijk is er ook een burger voor kinderen. Speciaal is er de Drive Drive Thru Deal: Een burger naar keuze, huisgemaakt vers gesneden frietjes en een drankje voor 13,50 euro.

Lees ook: Restaurantketen De Beren: van coronadip naar groei met overname twintig restaurants

Samen gezellig eten

Rob Peek: ,,In plaats van uit-eten noemen wij dit in-eten. In deze tijd, zeker met speciale dagen en weekenden is samen gezellig eten het moment om even te genieten.” De Meneer Smakers Drive Thru is vanaf volgende week iedere donderdag tot en met zondag open van 16.00 uur tot 20.00 uur. De locaties van Meneer Smakers in Utrecht zijn ook weer geopend voor bezorging.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.