Video Maatregelen

Verkiezingen 2021: kijken, luisteren en meedoen met 'De Ondernemer Kiest'

Met talkshows, video's, podcasts, live radio, blogs en artikelen gaan we op weg naar woensdag 17 maart, de dag van de verkiezingen. Met 'De Ondernemer Kiest' kijken we vooruit met politici, brancheorganisaties en ondernemers.

Van onze redactie 1 februari 2021

MyChannels Video ID: 195557

Het beloven hoe dan ook bijzondere verkiezingen te worden, en misschien ook wel de meest beladen in jaren - juist voor ondernemers. Van lockdown tot avondklok en dus de genomen coronamaatregelen, de steunpakketten (of het gebrek er aan), het demissionaire kabinet; aan gespreksstof geen gebrek. Hoe investeren we ons uit deze coronacrisis?

'De Ondernemer Kiest'

Tot en met de dag van de verkiezingen - woensdag 17 maart - doet De Ondernemer verslag vanuit het Ondernemershuis in Den Haag en spreken we politici, brancheorganisaties en ondernemers. Talkshows, video's, podcasts, live radio, blogs en artikelen - dát is 'De Ondernemer Kiest'.

Thierry Aartsen (VVD), Mustafa Amhaouch (CDA), Chris Stoffer (SGP) en Eppo Bruins (Christen Unie) waren te gast in onze eerste talkshow in het Ondernemershuis in Den Haag, met presentator Thomas Hendriks en gastheer Hans Biesheuvel van ONL. De talkshow is bovenaan deze pagina te bekijken.

Hieronder vind je een aantal links naar onze De Ondernemer Kiest talkshows, podcasts, artikelen en blogs. Het complete overzicht staat op www.deondernemer.nl/verkiezingen.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.