Nieuws Bedrijfsoverdracht

Fietsvoordeelshop.nl springt op de e-bike en neemt JUIZZ over

Fietsvoordeelshop.nl neemt JUIZZ over. Als e-bike specialist met merken als onder andere QWIC, Urban Arrow, Riese & Muller en Stromer voegt JUIZZ volgens de partijen een nieuwe dimensie toe aan de activiteiten van Fietsvoordeelshop.nl: het adviseren van de veeleisende zakelijke en particuliere klant op het gebied van e-mobiliteit.

Van onze redactie 16 februari 2021

Fietsvoordeelshop overname juizz

Foto: Fietsvoordeelshop.nl

JUIZZ is met fysieke winkels op centrale plekken in onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag en als online winkel JUIZZ.nl. Met de overname blijven alle winkels open, behalve de vestiging in Zwolle. De intentie is dat het meeste personeel het werk kan voortzetten.

Fietsvoordeelshop.nl wil JUIZZ als commercieel en financieel gezonde onderneming continueren. Met enkele ingrepen in de logistiek en het voorraadbeheer, en een versterking van de marketing- en onlineactiviteiten wordt het bedrijfsmodel bovendien duurzaam.

''Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl trekken samen op in de benadering van de zakelijke markt''

  • Sta jij ook op het punt om het familiebedrijf over te geven aan de volgende generatie? Of ben jij juist degene dit het binnenkort voor het zeggen heeft binnen het bedrijf? Er komt een hoop kijken bij bedrijfsoverdracht en daarom hebben we dit dossier opgebouwd met daarin allerlei artikelen over dit onderwerp. De do's and dont's, het belang van goede begeleiding tijdens dit proces, een overzicht van jurdische valkuilen; hier vind je het allemaal.

Fietsvoordeelshop.nl wil succes JUIZZ verder uitbouwen

JUIZZ gaat zelfstandig verder als merk en propositie naast Fietsvoordeelshop.nl. De kennis en ervaring die met Fietsvoordeelshop.nl zijn opgebouwd, worden gebruikt om het succes van het overgenomen bedrijf verder uit te bouwen. De dienstverlening aan klanten wordt op een hoog niveau voortgezet.

Sinds Louwman Group minderheidsaandeelhouder is van Fietsvoordeelshop.nl is de groei van het bedrijf naar eigen zeggen explosief te noemen. Behalve een uitbreiding van het aantal winkels is er fors geïnvesteerd in de online aanwezigheid en de communicatie met klanten via chat, app, e-mail en telefoon. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl trekken samen op in de benadering van de zakelijke markt.

Lees ook: E-bikes van VanMoof zijn niet aan te slepen, groei is wereldwijd

Ambitie Louwman Group om toonaangevend in mobiliteit te zijn

Met de investering in JUIZZ geven Fietsvoordeelshop.nl en Louwman verdere invulling aan hun gezamenlijke visie op de mobiliteitsmarkt, iets wat past bij de ambitie van Louwman Group om toonaangevend in mobiliteit te zijn.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.