Nieuws Financiën

Bij Industrialz kunnen klanten zelf ontwerpen

| Foto: Marcel Otterspeer 14 januari 2016

Industrialzontwerp1065

Enigszins verborgen in een hofje aan de Terheijdenstraat in Breda is sinds december meubelmakerij en interieurwinkel Industrialz gevestigd. De eigenaren Vincent Stalpers en Anneloes Damhuis hebben bij het opstarten van het bedrijf hulp gehad van businesscoach Hans van Agt. "Wij hebben enkele gesprekken gehad om ons ondernemersplan te toetsen. Met name wat betreft het financiële deel hebben we veel baat gehad bij die gesprekken," zegt Damhuis in BN/DeStem.

Zowel Damhuis als Stalpers passen in de doelgroep die het project Business Coach wil bedienen. Damhuis had geen werk en wilde graag iets opstarten en haar partner Stalpers werkte in loondienst maar wilde voor zichzelf beginnen. Hij zorgt nu voor de creatieve invulling van het bedrijf, zij doet de zakelijke kant.

Bij Industrialz kunnen klanten hun eigen meubels laten ontwerpen. "Mensen hebben een idee in hun hoofd, leggen dat aan ons voor en wij maken dan in een 3D-programma een ontwerp", aldus Damhuis.

Maar het bedrijf ontwerpt ook zelf meubels en verkoopt accessoires. De winkel en de werkplaats zijn met elkaar verbonden via een industriële glazen pui waardoor klanten 'live' kunnen zien hoe de meubels worden gemaakt.