Aangeboden door Duisenburgh

Branded Content Financiën

Duisenburgh: samen gaan voor financieel comfort

Het landschap van private banking is niet meer wat het geweest is, zegt Frank van Daal, mededirecteur bij Duisenburgh. „In veel gevallen is het alleen nog maar een benaming en heeft het maar weinig met Private van doen. Daarom pakt Duisenburgh het anders aan. Wij zetten persoonlijke aandacht weer voorop.”

Crissy Mulder 11 mei 2023

Branded content duisenburgh frank van daal

Foto: Van Assendelft.

Van Daal had een bloeiende carrière binnen het bankwezen, maar miste de persoonlijke touch. In zijn werk kon hij de relaties, de mensen, niet langer centraal stellen. „De financiële wereld wordt steeds complexer en onpersoonlijker. Adviseurs bedienen steeds grotere groepen aan relaties. Vaak gebeurt dit ook alleen nog maar op afstand. Daardoor raakt het persoonlijk contact verloren, terwijl dit juist zó belangrijk is binnen private banking. Je moet je relatie immers kennen, wil je er het beste uithalen.”

Van Daal besloot het anders te gaan doen en zelfstandig te gaan ondernemen. Met compagnons Barry Jansen, Tommy Meeuws en René van den Groenendaal staat hij aan het roer van Duisenburgh: de financieel adviseur die het anders doet. Met meer persoonlijke aandacht en een unieke combinatie van diensten onder één dak.

"Duisenburgh biedt particulieren, ondernemers en families vrijwel alle financiële disciplines onder één dak"

Groot genoeg om te ontzorgen, klein genoeg voor persoonlijk contact

Sinds de oprichting in 2004, is Duisenburgh uitgegroeid tot een landelijke organisatie voor de vermogende ondernemer, particulier en familie. Net zoals een bank valt ook Duisenburgh onder het toezicht van de AFM en DNB en beschikt de organisatie over gecertificeerde adviseurs. Dit team bestaat uit 53 specialisten, verdeeld over de onderdelen administratie en fiscaal advies, salarisadministratie, beleggen, financieren en vastgoedinvesteringen. „Duisenburgh biedt particulieren, ondernemers en families vrijwel alle financiële disciplines onder één dak. Een onestopshop, noemen wij dat.”

Unieke combinatie van diensten onder één dak

Volgens Van Daal hebben veel ondernemers vooral zicht op hun bedrijf en niet zozeer op de financiële situatie van zichzelf en het gezin. Duisenburgh ondersteunt één of meerdere generaties van een vermogende familie bij het beheer van het vermogen. „Binnen onze administratieve en fiscale tak kijken wij met de relatie naar de toekomst. Hoe wil hij zijn vermogen laten overgaan op de volgende generatie? Met die wens zijn wij als geen ander in staat om dat vermogen goed in te richten. We brengen het vermogen in kaart én verzorgen de uitvoering. Dat is handig, want als je administratief aan de knoppen zit, ben je continu up-to-date en kun je dus makkelijk vooruitkijken en bijsturen.’’

"Wij zoeken onze relaties op en kennen hen bij naam"

Nieuwe standaard creëren

Met deze unieke combinatie van diensten wil Duisenburgh een nieuwe standaard creëren en zo optimaal bijdragen aan het financiële welzijn van mensen. „Dit doen wij met een deskundig en professioneel team met een brede kijk op financiële zaken waarbij positiviteit en werkplezier hoog in het vaandel staan. Wij zoeken onze relaties op en kennen hen bij naam. Dat vinden wij niet meer dan normaal als we met iemand over de toekomst van zijn gezin en het familiekapitaal spreken.”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Duisenburgh. Kijk voor meer informatie op de website van Duisenburgh.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws