Nieuws Cryptocurrency

BLOX wordt 'official cryptocurrency partner' van Ajax

Ajax en BLOX hebben een partnershipovereenkomst getekend. Het Nederlandse cryptobedrijf verbindt zich voor drie seizoenen aan Ajax als Official Partner. BLOX is één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies en wil speciale aanbiedingen gaan doen aan geïnteresseerde Ajax-fans.

Jeroen Mirck 13 augustus 2021

Ajax BLOX sponsor voetbal deal crypto bitcoin

De deal tussen Ajax en BLOX is vrijdagmorgen beklonken. Links Davy Stevens, directeur van BLOX, in het midden Edwin van der Sar (algemeen directeur/directievoorzitter Ajax), rechts Blox-medeoprichter Mark Bakker. Foto: Ajax

BLOX staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en is een partij die al langere tijd actief is in de markt. Via de mobiele app van BLOX is het heel eenvoudig om cryptovaluta zoals bitcoin en ethereum te kopen en te verhandelen. Het jonge bedrijf uit Nijmegen was nog niet eerder actief in voetbal-sponsoring.

Lees ook: Davy Stevens (BLOX): ‘Beleggen in bitcoins steeds minder risicovol’

Cryptocurrency laagdrempelig en leuk maken

Davy Stevens, ceo van BLOX: ,,Wij willen cryptocurrency laagdrempelig en leuk maken en houden. Sinds 2013 zijn we actief en hebben we al veel Nederlanders kennis laten maken met cryptovaluta. Het partnership met Ajax past naadloos bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid verder te vergroten. Door middel van unieke aanbiedingen willen we fans op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrency."

Lees ook: Waarom de stormloop op bitcoins nog lang niet voorbij is

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: ,,We verwelkomen BLOX met veel plezier in onze partner-groep. Hun ambitie spreekt me aan, alsmede de manier waarop ze crypto op een eenvoudige, verantwoorde en veilige manier onder de aandacht van geïnteresseerde kopers brengen."

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws