Nieuws Financiën

Haan Reclamewerk uit Stiens wordt onderdeel Faber Group

Signmaker Haan Reclamewerk uit Stiens wordt overgenomen door de Amsterdamse Faber Group.

Van onze redactie 4 juli 2016

De overname van Haan Reclamewerk, gespecialiseerd in gevelbekleding, autoreclame en lichtreclame, is een onderdeel van de nieuwe koers van de Faber Group. Eerder werd ook al Exposize overgenomen. Faber Group heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld naar een bedrijf gericht op de zichtbaardheid van bedrijven.

HistorieMartin Koppelaar, CEO Faber Group: “Haan reclamewerk is een typisch signbedrijf met een lange historie. Wat Douwe de Haan meer dan 30 jaar geleden is begonnen als zelfstandig reclameschilder is uitgegroeid tot een 28 medewerkers sterk toonaangevend signbedrijf met vele klinkende namen in de klantenportefeuille. Dat kan alleen als je telkens weer de verwachtingen van je klanten overtreft. Dat sluit goed aan bij onze toekomstvisie. De grote eigen montagedienst van Haan biedt ons vele mogelijkheden voor onze verdere groei”

Faber heeft al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer en Eindhoven. Met een locatie in Friesland is Faber nu ook in de Noordelijke provincies vertegenwoordigd.