Aangeboden door KVK

Branded Content Financiën

Dit moet je weten over de KVK Ondernemersdagen

Maandag 10 oktober zijn ze gestart, de KVK Ondernemersdagen: hét event voor ondernemers en zzp’ers. Vandaag - woensdag - is de laatste dag, maar je kunt je nog steeds aanmelden voor deze dag die in het teken staat van geldzaken.

Van onze redactie 12 oktober 2022

MyChannels Video ID: 333366

Bekijk hierboven De Ondernemer Live met Claar van Ittersum en Ruth van der Vlugt als studiogast.

Tijdens de KVK Ondernemersdagen komen belangrijke thema’s voor ondernemers aan bod: internationale zaken, digitale zaken en geldzaken/groeifinanciering. Uit onderzoek weet de Kamer van Koophandel dat deze thema's het meest spelen bij ondernemers.

Naast waardevolle praktische informatie bevat het programma een mooie mix van ondernemers die vertellen waar zij in het ondernemen tegenaan lopen, welke lessen ze hebben geleerd, en hoe ze ondanks tegenslagen succesvol zijn in binnen- en buitenland.

QWIC, Felyx, Princess en Babyliss

Afgelopen dagen waren onder meer Taco Anema, oprichter van QWIC (de eerste Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen), over internationaal ondernemen en Quinten Selhorst, oprichter en ceo van Felyx (de elektrische deelscooter) over digitale zaken te gast. Vandaag schuift Aad Ouborg, oprichter van onder meer Princess en Babyliss, aan voor geldzaken om zijn verhaal te vertellen.

Deze persoonlijke ondernemersverhalen worden tijdens de KVK Ondernemersdagen afgewisseld met praktisch ingestoken sessies zodat ondernemers na afloop weer geïnspireerd en vol goede ideeën aan de slag kunnen met hun eigen onderneming.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws