Nieuws Financiën

Leferink Haaksbergen neemt Klein Beernink Projectinrichting over

Leferink Office Works uit Haaksbergen heeft Klein Beernink Projectinrichting uit Deventer overgenomen. De bedrijven waren al branchegenoten van elkaar: beiden concentreren zich op kantoorinrichting.

Van onze redactie 15 oktober 2016

Leferink Haaksbergen

De toegenomen schaalgrootte maakt het volgens Leferink mogelijk om verder te investeren in zowel assortiment als expertise. Het bedrijf garandeert dat er aan de werkwijze en service voor haar klanten niets zal veranderen.

Stedendriehoek

Mark Leferink, eigenaar van Leferink Office Works, noemt de overname van Klein Beernink een strategische zet om de positie van het bedrijf te verbreden. “Als sterke partij in Twente en de Achterhoek wilden we graag een vertegenwoordiging in de Stedendriehoek verkrijgen. Met de overname van Klein Beernink Projectinrichting is dat nu een feit. Ook voegen wij hiermee onder andere het sterke merk Vepa toe aan ons assortiment”, aldus de eigenaar.

Negentig

Leferink heeft een vestiging in Haaksbergen en in Emmen. Bij het bedrijf werken 90 medewerkers. Tom en Bart Klein Beernink van het overgenomen bedrijf gaan zich na de overname richten op de bedrijfsprocessen en de verkoop van kantoorartikelen online.

Op de foto: Mark Leferink (links, voorgrond) en Klein Beernink (links, staand) beklinken samengaan Leferink Office Works en Klein Beernink Projectinrichting